Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

mąż ukrywał kredyt

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam problem. Jesteśmy 6 miesięcy po ślubie. Niedawno przypadkowo dowiedziałam się, że mój mąż ukrywa przede mną, że od 5 lat spłaca około 20,000 zł kredytu. Gdy go zapytałam, na co, to odpowiedział mi, że na samochód (fakt, kupił za 5000 fiacika + remonty), wspólne wakacje (myślałam, że finansuje każde z nas finansuje je ze swojej pensji) i jakieś inne przyjemności. Nie mogę się z tym pogodzić. Ukrywanie przede mną takiego faktu (zwłaszcza, że od około 3 lat prowadzimy wspólne gospodarstwo domowe) już go skreśla w moich oczach. A jeszcze jak sobie pomyślę, że ja dziesięć razy oglądam każdy gorsz, kombinuję jak tu powiązać koniec z końcem, a tu ktoś rozwala 20 tysięcy… i nic z nich praktycznie nie ma… żadna inwestycja jak na przykład mieszkanie… Na ślub rodzice też nam dali 3 tysiące. Wiem, że dla nich to kupa kasy, oszczędzali jak mogli, żeby nam dać… A tutaj gość rozpiernicza radośnie tyle kasy… Jestem załamana. Jak można być z tak nieodpowiedzialną osobą. Myślę o rozwodzie… Na szczęście nie ma dziecka…

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować