Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam u ginekologa. Myślicie że może być ona gruba?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam 20lat mam chłopaka z którym jestem juz 2,5 roku, jestem dziewica . Byłam ostatnio u ginekologa bo miałam infekcje grzybiczą dostałam maści tabletki dopochwowe i leki doustne. Nie ukrywam faktu ze chciałabym pójść z moim chłopakiem do łóżka. Studiuje obecnie i mieszkam z nim. Lecz przy ostatniej wizycie trochę mnie zdziwiło bo razem z facetem piescilismy się, była nawet dość mocna palcówa,jestem drobna robiłam kiedyś szpagaty,masturbuje się dość długo. Pamiętam jak podczas jednej palcówy byliśmy trochę wstawieni, następnego dnia na moich majtkach była krew i podczas tego czułam trochę bólu. No byłam przekonana ze pewnie nie mam błony albo jest ona naderwana (ale dziewica jestem bo to nie przecież stan posiadania blonki świadczy a tego ze odbywa się pełny stosunek) ale podczas badania ginekolog która bardzo lubię zakwitowala 'blonka cala w porządku,troszkę podrażnione okolice...' no zszokowalo mnie bo tyle tego było i nadal jest(oczywiście z czego się ciesze). Ale tu moje pytanie czy to może świadczyć o tym ze mam gruba błonę? Ze dzięki masturbacji placówki i tego ze poszła krew moja błona jest nie naruszona-czy to może świadczyć o jej grubości? Może elastyczności? czy stosunek może być bolesny? Proszę o konkretne odpowiedzi i nie wysmiewanie się. Pozdrawiam :)

Gość gość
Jak go kochasz nie bedzie bolesny. Blona ze jeszcze jest wcale o tym nie świadczy ze bedzie bolalo. Penis jest sporo grubszy. Nie kazda kobietę boli pierwszy raz

Gość gość
nie słyszałam większej głupoty ze jak się kocha chłopaka to nie boli :D..przecież w trakcie stosunku przerywa się błonę,i bez różnicy czy kochasz czy nie to boli

Gość gość
Jak mieszkać z nim jeszcze nie byłaś ry/pana?Nie martw się o cnotę tylko niech ci przeczyści kanalizację.