Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co walczy się z przemocą wobec kobiet, skoro to kobiety wybierają tych facet

Polecane posty

Gość gość

ów, którzy je leją i one z własnej woli z nimi są?

Gość gość
Też nie wiem. Ja tam jak widzę jak partner kobiety ją bije czy poniża to odwracam się i idę dalej. Jakby nie chciała być tak traktowana to by z nim nie była. A nawet by do takiego typa nie podeszła czy nie dała by mu szansy.

Gość gość
I to jest prawidłowe podejście. Lepiej nie interweniować. Mi znajomy policjant mówił, że nie raz był na interwencjach u lasek, które dzwoniły i płakały, że facet je bije, a potem jak aresztowali kolesia to laski( z obitą mordą) dostawały jakiegoś amoku i zaczynały się szarpać z policjantami. Sam widziałem taką sytuację.

Gość gość
Kobiety mają za dobrze w życiu i dlatego mało która doceni dobrego mężczyznę przed tym jak dostanie po d***e od życia a w twarz od drania

Gość gość
bo kobiety są jak to się mowi "konformistkami". no i choc tak naprawdę lubią kolesi ktorzy walą je po pyskach to publicznie nie chcą się do tego przyznać.

Gość gość
Sprawa jest prosta. Kobietom się zwyczajnie nudzi i nie potrafią kreatywnie spędzać czasu wolnego, więc taki bad boy dostarczy adrenaliny i emocji, choćby w postaci obicia ryja.

Gość gość
Są takie kobiety, które twierdzą, że mąż bije, bo kocha. Ja bym się z takim nie związała, ale każdy ma to, co lubi.

Gość gość
Po co walczy się z przemocą wobec kobiet, skoro to kobiety wybierają tych facet xx Bo chorych psychicznie w Polsce leczy się nawet wbrew ich woli.

Gość gość
Duża część mężczyzn zaczyna bić kobiety po ślubie a przed udają kochanych

Gość gość
Po ślubie też można od kogoś odejść, jakbyś nie wiedziała.

Gość gość
Nie wierzę że jesteście tak zatwardziali i bez uczuć . A co wy możecie wiedzieć ?o kobietach z rodzin dysfunkyjnych, które wchodzą w związki właśnie z takimi oprawcami. One nie znają innego modelu "rodziny myślą że tak jest wszędzie. Ze tak jest normalnie, i zostają z tymi szmaciarzami bo nie mają za co dzieci wyżywić. A po to właśnie walczymy z przemocą, miedzy innymi dla dzieci. Aby mogły żyć normalnie, z dala od przemocy domowej. Odpowiadam wam szczerze, jako dziecko z takiego domu. Ja miałam szczęście ze poznałam dobrego, bardzo inteligentnego człowieka który pokazał mi co to znaczy żyć, już wiem co to miłość, szacunek i odpowiedzialność, już wiem jaką drogę należy wybrać. Ale dużo lekcji życia jeszcze przede mną. . Okazcie czasami innym serce :)

Gość gość
Nie okażę serca takim kobietom, bo są zwyczajnie durne. Jestem z rodziny gdzie ojciec lał mnie jak leciało. Matkę tylko szarpał, a mnie lał. Do dzisiaj mam uszkodzony kręgosłup po tym jak mnie zepchnął ze schodów w domu. Matka nigdy nie reagowała, kiedy mnie bił, sama też lała. Taką sobie odskocznię znalazła, że za każdą awanturę, którą jej robił ojciec, ona lała mnie. Po 20 latach odeszła, ułożyła sobie życie, a ja zostałam pokaleczona i nigdy się z nikim nie zwiążę, bo ni jestem w stanie. A ona uważa, że nic się nie stało, bo przecież skończyłam studia i mam pracę.

Gość gość
Jasne, wymawiajcie się modelem rodziny z faktu, że ciągnie was do wytuatuowanych, zdemoralizowanych kryminalistów. Ja jestem facetem i mój model rodziny był taki, że z matką nie dało się żyć, po prostu wredna, złośliwa, zatruwająca innym życie, nienawidząca wszystkich, krytykująca mnie, wyzywająca od najgorszych, od zer i tak od dziecka. I jakoś związałem się z dziewczyną, która jest zupełnym tego przeciwieństwem wesołą, miłą i sympatyczną. Więc przestańcie szukać wymówek, same wchodzicie do łóżka napakowanym wyrokowcom i same jesteście temu winne, nikt inny.

Gość gość
Jak nie bic kobiety która bije mezczyzne i obraża i nic jej nie pasuje chodzi jej tylko o majątek i kase takie trzeba n*******lac batem