Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PełnaNadzieji

Ciąża a negatywny test

Polecane posty

Gość PełnaNadzieji

Witam, otóż od roku staramy się z chłopakiem o dziecko bez rezultatu :( Współżyliśmy w dniach płodnych bez zabezpieczenia, i otóż dziś powinnam dostać @ która jest u mnie zawsze regularna i mocno obfita, wczoraj wieczorem podczas wieczornej toalety zauważyłam że jest jakieś niewielkie plamienie lekko różowiutkie i oczywiście pomyślałam że to niestety ta cholerna @, położyłam się spać z myślą że rano czeka mnie okropny ból brzucha i "czerwony strumień", jednak wstając dziś rano nie ma nic, biegam co chwilę do łazienki żeby sprawdzić ponieważ brzuch pobolewa mnie nieco lżej niż zazwyczaj... a nadal nic. Co mogę powiedzieć więcej...oczywiście może być to efekt mojej wyobraźni i chęci posiadania maleństwa, jednak od jakiegoś tygodnia jestem w jakiejś strasznej depresji, zdążają mi się jakieś zawroty głowy , jakiś niesmak w ustach, i ten ból pleców i brzucha towarzyszył mi przez cały tydzień oraz ból piersi zaraz przy pachach... Dziś kiedy miała pojawić się owa @ robiłam test ciążowy który okazał się negatywny , co prawda nie robiłam go rano i na czczo bo do jutra bym chyba nie wytrzymała... Czy ja już wariuje i przez to mi się wszystko przestawia?

Gość gość
od kiedy testy ciążowe trzeba robić na czczo??

Gość gość
Niestety w ciąży nie jesteś, okres się Poprostu spóźnił

Gość PełnaNadzieji
Może nie tyle co na czczo tylko chodzi mi o ten pierwszy poranny mocz. Z tym że te plamienia są nadal , lekko zauważalny różowy kolor, gdzie miesiąc w miesiąc @ są takie obfite że szału można dostać... A więc to chyba moja psychika powoduje że się dziwnie czuje ..;/

Gość gość
Test ciążowy na czczo? Pierwsze słyszę. Ja robiłam w dniu miesiączki wieczorem i kreska nie pozostawiła wątpliwości że jest ciąża. Była wyraźna i gruba.

Gość gość
Nie nastawiaj się bo nie każdy cykl musi wyglądać tak samo. Robiłaś jakieś nadania?

Gość gość
Jesli nie robilas go rano tylko np po wypiciu płynów to zrób jutro rano z pierwszego moczu

Gość PełnaNadzieji
Nie robiłam badań , ostatni raz kontrolnie byłam u gina 3 miesiące temu. Po tych wielu miesiącach starań po prostu można już we wszystko zwątpić , jednak zawsze pomimo starań dostawałam normalnie regularnie obfitą że niech cie ... @ , to jest pierwszy raz od niepamiętnych czasów kiedy jest jakieś dziwne plamienie, i ten nastrój te bóle wszystkie, jeśli to nie ciąża to coś innego jest nie tak, ponieważ nigdy to wszystko się tak nie zbierało na raz.

Gość asdsas
Ja bym poleciała zrobić betę, wynik jeszcze dziś, a rozwieje wątpliwości.

Gość gość
ciąża albo zaburzenia hormonalne zrób test z krwi i nie będzie wątpliwości

Gość PełnaNadzieji
Jeśli to fałszywy alarm to podejrzewam że niedługo zacznie mi rosnąć urojony brzuch , i zacznę jeść kapustę z czekoladą...

Gość gość
Też miałam lekko zaróżowiony śluz, bóle brzucha, a testy negatywne. W końcu wyszedł test pozytywny, z bladą kreską, a nawet bardzo bladą... Poranny negatywny, popołudniowy znów z cieniem drugiej kreski. Polecam zrobić betę. Ona wykaże ewentualne nieprawidłowości. U mnie ciąża była, ale bez happy endu.