Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezpieczne sposoby, pomożecie?

Polecane posty

Gość gość

Macie jakieś bezpieczne sposoby na inwestowanie poza odkładaniem na lokatę?

Gość gość
Inwestowanie w nieruchomości jest zawsze lepsze niż lokata

Gość gość
Odkładanie na lokatę ciężko teraz nawet nazywać inwestowaniem… te pieniądze tam leżą i zarabiają tyle co i nic. Już prędzej obligacje korporacyjne oparte o nieruchomości, przy których też nie ma właściwie ryzyka, a zysk odczuwalny

Gość gość
Kup akcje Kompanii Piwowarskiej i Grupy Żywiec

Gość gość
na nieruchomosciach ciezko stracic i to bardzo przyszlosciowa inwestycja wiec na to bym stawaiala pewnie

Gość gość
Przy obligacjach korporacyjnych spółek zajmujących się nieruchomościami warto zwrócić uwagę czy są zabezpieczone czy niezabezpieczone i wbrew mylącej nazwie te drugie są LEPSZE. No i spółka musi być dobra, z doświadczeniem więc tutaj trzeba mądrze wybrać.

Gość gość
popieram inwestowanie w nieruchomosci. z rynku wtornego mozna kupic mieszkanie w dobrej cenie. ja jakies pol roku temu podjalem wlasnie taka decyzje, nowodworski estates znalazlo dla mnie swietne mieszkanie w centrum krakowa, wiec nie narzekalem na ilosc chetnych na wynajem. teraz stopniowo mi sie ta inwestycja zwraca

Gość gość
sprobuj zainwestowac w pozyczki pozabankowe, wg mnie to sie oplaca i nie jest zbyt ryzykowne. potlecam dolaczenie do klubu inwestorow. jesli nic nie wiesz na ten temat to poczytaj sobie u nich na stronie www.klub-inwestorow.pl wszystko jest wyjasnione o co chodzi

Gość Emillq
Slyszalem ze ostatnio modne jest inwestowanie w zloto. Moj kolega skorzystal z programu emerytura na zlotatarcza.com i tak co miesiac wklada w to czesc pensji, zeby pozniej lepiej sobie zyc i nie martwic sie wysokoscia lub brakiem emerytury;)

Gość gość
Jeżeli chodzi o oszczędzanie na emeryturę, to wybrałam dla siebie bardzo fajny i bezproblemowy sposób. Co miesiąc wpłacam jedynie zlotatarcza.com 200zł, a kiedy uzbieram całą wymaganą kwotę, otrzymuję 10g złota w sztabce do domu.