Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baobabka44

Akumulator !!!

Polecane posty

Gość baobabka44

Jako, że zbliża się zima, a nasze auta lubią troszkę pospać w tym czasie to pomyślałam o kupnie akumulatora. Mój brat mechanik zasugerował mi ich: http://max-energia.pl/ Powiedział, że sam jeździ na akumulatorze od tej firmy i że są bardzo dobrze, także i ja zdecydowałam się na kupno. Mam nadzieję, że w tym roku dzięki temu nie będę miała już takich problemów jak w zeszłym roku:)

Gość gość
Akumulator to moim zdaniem jeden z najważniejszych elementów w samochodzie i warto o niego odpowiednio dbać, dodatkowo zawsze dbam o zapasowy, dlatego w samochodzie lub w domu jeśli nigdzie dalej nie wyjeżdżam mam dodatkowy. Kupiłem go z oferty www.batprofi.pl, gdzie przy pomocy wyszukiwarki od razu dopasowało mi najlepszy do mojego modelu samochodu.

Gość gość
Jeśli chodzi o akumulatory, ja mam zaufanie do sklepu http://www.premar.biz.pl/ Zamawiam u nich hurtowo akumulatory do firmowych aut

Gość baobabka44
w Sylwestra zamierzam się przebrać za akumulator mając nadzieję , że w końcu będą mnie ładować...

Gość Paweł856

Ja mam dobry punkt gdzie można kupić dobrej klasy akumulator i polecam go kupić w  EMU w Gdańsku na Twardej 12.  Warto też zaznaczyć , że jest też oddziała w Warszawie na Jana Kazimierza 61. 

Gość Paweł

Ja kupiłem dobry akumulator z firmy Bat Profi  z Będzina i jestem zdania, że to jeden z niewielu punktów w którym wiedzą co sprzedają i to sprzęt najwyższej jakości.  Warto wejść na ich stronę i zapoznać się z ofertą.