Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu tak trudno znaleść normalną kobietę?

Polecane posty

Gość gość

Taką co od razu przechodzi do konkurentów, płaci za siebie, umie zachować się i na koncercie punkowym i w restauracji? Zazwyczaj znajduje taką raz na rok , albo dłużej, ale i tak wszystko psuje bo za bardzo mi zależy :-(

Gość gość
znaleść u konkurentów? :-D

Gość tradycja mundrością pokoleń
A co to przechodzenie do konkretów? Ma dawać tyłka na drugiej randce bez wybadania terenu? A niby z jakiej beki? NORMALNA zdrowa na umyśle kobieta zakochuje się przez sex więc będzie chciała poczekać i wybadać teren - czy jemu zależy zanim wciągnie siebie w szambo nieodwzajemnionej miłości lub nie daj Boże! samotnej ciąży :P tak robiły nasze mądre i bardzo kobiece matki i babki. Dzięki NIE przechodzeniu do konkretów w Polsce w ogóle funkcjonują jakiekolwiek normalne rodziny :P

Gość gość
A kto mówi o seksie? Jesteś jakaś zboczona czy coś? Chodzi mi o dostępność emocjonalną i jasne wyrażenie że jest mną zainteresowana. A randki to były dobre, ale w XIX wieku :-P właśnie takie kobiety jak ta powyżej wokoło, sama jest zboczona i jeszcze na facetów nadaje. Do tego traktuje sex jak jakąś kartę przetargową ech

W którym miejscu nadaję na facetów??? Pokaż cytat. Konkrety a nie farmazony gimbusa :) Piszę o mądrej normalnej i naturalnej strategii kobiet - czyli WŁAŚNIE używaniu sexu jak karty przetargowej. Mężczyzna nigdy dobrowolnie nie zwiąże się z kobietą ani nie zakocha jeżeli ma jej ciało na tacy. Normalny zdrowy mężczyzna jest zdobywcą i zakochuje się w kobiecie, która go trzyma na poście. Takie jest prawo natury i z nim się nie dyskutuje. Czy gdzieś piszę, że to wada facetów? LOL chłopcze. Stwierdzam fakty. Co do dostępności emocjonalnej - kobieta która okazuje inicjatywę zostaje skreślona. Daruj sobie brednie, że nie. NORMALNY samiec o silnym charakterze, rasowy mężczyzna chce zdobywać, nie lubi kiedy kobieta robi maślane oczy za szybko. Zapytaj matki i babki mądralo albo swojego ojca. Być zdobywanymi lubią tylko SŁABI mężczyźni :P cućmoki. Aha! Sfera sexualna jest zboczeniem dla Ciebie???? No to teraz to wiadomo, że jesteś słabym i nieatrakcyjnym mężczyzną - tak zwanym samcem beta :) Tacy boją się intymności fizycznej :) Na zakończenie - Korwin na króla!

Gość gość
O takich właśnie kobietach mówię co nie mają nic więcej do zaoferowania, tylko dupę, że uważa ją za największy swój skarb. Poza tym sex to wspólna decyzja, moje ciało jest tak samo warte jak kobiety i ją też nie zamierzam się podawać na tacy pierwszej, lepszej. "Kurwin na króla!" Nie mam więcej pytań :-\

Gość gość
no i wszystko zjepałas tym k***inem:(

Jak dorośniesz, zapragniesz miec rodzinę to zrozumiesz chłopcze, że w kobiecie nie pociąga Cię i nigdy nie pociągało to, że ona ma bogate wnętrze, ciekawe i fascunujące opinie oraz bogatą biblioteczkę na półce. Poza tym pamiętaj, że POPYT drogi gimbo wpływa na PODAŻ :) Zapytaj ojca czy poślubiłby Twoją matkę gdyby to ona go poderwała, wyznała miłość i potem ją szybko skonsumowała :) Zapytaj ojca czy poślubił Twoją matkę dla jej bogatego wnętrza oraz fascynujących pasji :) Zapytaj go czego najbardziej chciał jak się wiązał z nią? Wspólnego chadzania na koncerty? :D :D Ty masz podejście dziecka co chce żeby dziewczyna go pierwsza za rączkę wzięła ale Ty ją będziesz traktował po kumpelsku bo randki to przeżytek :)

Gość gość
Akurat to moja matka poderwała mojego ojca i zawsze o tym jawnie mówiła a jest on przystojnym i zaradnym facetem. Jak ktoś zakochuje się tylko w d***e to jest to tylko chuć. Poza tym każdy ma inny gust, ja wolę inne kobiety a ty innych facetów, świat nie jest jednobarwny

Gość gość
a ty zapragnęłaś już miec dzieci i rodzine czy liczysz na ciągły wzrost popytu?

Gość gość
"zapragniesz miec rodzinę to zrozumiesz chłopcze" - ludzie łączą się w pary wyłącznie dla prokreacji?

Gość gość
polacy to c**y, a nie faceci, stad takie watki i placz, że normalne Polki ich nie chca xp bo normalna kobieta nigdy nie znizy sie do uganiania sie za meska c***a majac wianuszek adoratorow w ktorych moze przebierac bez łaski jaśnie pana xp

Gość gość
A polki takie super, bierzcie przykład z niemek, albo czeszek i nie mówię tu tylko o fizyczności.

Gość gość
te powyzsze interesuja tylko pieniadze i seks, takie plytakie baby :o co to maja byc niby za przyklady? i dla kogo?

Gość gość
Tylko, że to Polki najczęściej wychodzą za obcokrajowców, polaków mało która chce - nawet polki, a co dopiero inne... :D wiec ty nie mow, czego polki moga sie od kogo uczyc :D

Gość gość
Normalna kobieta to rzadkość :(

Gość gość
normalna kobieta to taka która nie bawi się w gierki tylko mówi szczerze o swoich uczuciach,której nie da się kupić pieniędzmi czy ciuchami,która zna swoją wartość i wie że jak jeden zawiedzie to zawsze znajdzie się inny,bardziej odpowiedni

Gość gość
zależy , co rozumiemy pod pojęciem normalna, dla każdego może oznaczać coinnego

Gość gość
Kolego no własnie zależało Ci chyba za bardzo i ona stała sie za pewna siebie. Albo czegoś się wystraszyła myślę że on się boją czegoś może własnie tej bliskości bo to jest sprawa ich wychowania i warunków domowych. Jak zapytasz takiej gwiazdy o życie domowe to okazuje się że ojciec jej pił, był tyranem w domu albo co gorsze szalał w domu z nożem i straszył je z matką. Więc jak te kobiety maja być normalne, nie będą tak długo do póki nie uzmysłowią sobie ze czas im przeleciał miedzy palcami z życia h.. zostało albo spadną do dna. A wtedy może być za późno na zakładanie rodziny. Bo szukamy w kobietach których rodziców wychował komunizm a wiadomo jak wtedy było. Sam nie byłem święty i kiedyś korzystałem z takich kobiet a teraz chciałbym cofnąć czas ale tego się nie da zrobić.