Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyniki hcg

Polecane posty

Gość gość

Hej mam pytanie robilam jeden wynik hcg we wtorek 10.11. I wyszedl 17 drugi robilam dzisiaj w szpialu i calkiem inaczej pisza oznaczenia i wyszedl 3.9. Do tego dostalam okres

Gość gość
to znaczy, że byłaś w ciąży biochemicznej i już w niej nie jesteś

Gość gość
Byłaś w bardzo wczesnej ciąży i poronilas

Gość gość
Wygląda na to, że to ciąża biochemiczna. U mnie pierwsza bhcg w dniu spodziewanej @ wynosiła 19. 48h później 72. Tydzień później zaczęła spadać i dostałam @.

Gość gość
Badal mnie lekarz wczoraj i powiedzial ze krew moze oznaczac tez ze dobrze z drugim dzieckiem mialam okres

Gość gość
Ja juz z glupialam jak dostalam wczoraj plamienie to nawet nie powiedzial ze to okres nic niepowiedzial sensownego tylko ze to maly plod 1-2 tydzien dlatego nie jest wykrywalny na usg tylko we krwi . W szpitalu pokazywalam wyniki pielegniarce jeden z przychodni Laboks drugi ze szpitala i stwierdzila ze jestem w ciazy 1-2 tyg wiec ja juz nie wiem chodze martwie sie bojenie wiem co jest moj lekarz ma mnie w d***e za przeproszeniem dzwonilam pisalam do niego bo sie balam to nie odbieral i to jest lekarz i jeszcze chca podwyżek

Gość gość
Spokojnie. Musisz poczekać tydzień lub dwa.

Gość gość
Na wyniki badan tak pisze kobieta w ciazy < 7.0. A ja mam 3.9 a kobiety nie ciezarne <1.0 to ze szpitala to z poradni 17 wynik moj. Kobiety ni ciezarne < 2.7. Kobiety w 1-2 tydz 16-156. Powiedzcie mi co to oznacz bo moim zdanie ze jestem ale nie jestem pewna

Gość gość
Kobieto Ty poroniłaś. Byłaś w baaaardzo wczesnej ciąży ale się ona nie utrzymała i poroniłaś, dostałaś krwawienia. Powtrzysz badanie z krwi i wynik będzie jeszcze niższy od poprzedniego. Na nic się nie nastawiaj i nie rycz, że poroniłaś bo tam ani serce nie biło ani nawet zarodka nie było jeszcze bo to za wcześnie!

Gość gość
Cośtam się zadziałało, ale ciąży nie ma. Gdybyś nie badała hcg to nawet byś nie wiedziała To się zdarza bardzo często