Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkurzacz robot z funkcją mopa dla żony pod choinkę?

Polecane posty

Gość gość

Witam, ja pracuję na cały etat, moja żona na pół etatu i do tego zajmuje się domem, czy odkurzacz robot z funkcją mopa to dla niej dobry pomysł na prezent pod choinkę, żeby nie musiała sama odkurzać i myć podłogi? Dodam, że biżuterii i perfum ma już bardzo dużo.

Gość gość
ty powinieneś dostać przetykacz do sedesu do kompletu...

Gość gość
nie bądź frajer, odkurzacz będzie robił a ona gapiła ryja w TV, zły pomysł

Gość gość
Przetykacz jest tani, robot drogi

Gość gość
mi się wydaje ze to fajny i dobry prezent, tylko jaki on jest ten robot , naprawde robot z mopem, dla mnie byłby idealnym prezentem, tylko czy żona o tym marzy, czy jak dostanie taki prezent to sie nie wkurzy,zaraz pewnie niejedna ci odpisze ze to prezent dla służacej anie żony , najlepiej trochę ja podpytaj,

Gość gość
Ja bym się bardzo ucieszyła, lubię praktyczne prezenty, chciałabym robota do mycia okien, jest już taki :)

Gość gość
A ja bym taki chciala prezent od męża :-) Nawet myślałam o tym kup jej taki Philipsa , albo zapytaj wprost.

Gość gość
odkurzacz robot kup, ale w ZADNYM wypadku jako prezent DLA niej pod choinkę, a po prostu do waszego WSPOLNEGO domu. Bo inaczej ona ma pełne prawo KUPIĆ TOBIE na gwiazdkę JEDWABNĄ POŚCIEL.....albo wiertarkę udarową i te półki, które obiecałes pół roku temu kupic i zawiesic w sypialni....

Gość gość
mam super propozycję- niech ona Ci KUPI jako prezent pod choinkę zmywak do naczyń i płyn do mycia naczyń. oraz zlewozmywak. TOBIE. POD choinkę dla CIEBIE.

Gość rybkalilo
no mnie by uderzył taki prezent prosto w twarz xDD zabierz lepiej kobitę na spacer po Krakowie albo Nowym Sączu to piękne miasta, zjedzcie gdzieś kolacje, polecam Mekong restauracje, obejrzyjcie miasto, poczujcie klimat świąt, podglądajcie ludzi w domach, to magia świąt

Gość gość
A dla ciebie od niej pod choinkę Karcher przemysłowy :P

Gość gość
Odkurzacz to kup sprzątaczce jako premię świąteczną.

Gość werban
też dobry pomysł ja kupuje żonie nowe żelazko i robota kuchennego, na avans.pl teraz będą mega promocje na święta warto korzystać myślałem nad popullarnymi teraz multicookerami, ktoś ma korzysta czy tylko stoi nieużywany?

Gość Andrzej1978
Ja polecam ładną haleczkę. W all-bielizna.pl kupiłem na imieniny żonie była elegancko zapakowana w pudełeczko do tego róże i żona zadowolona. Nie drogo a miło.

Gość gość
Taa... Juz uwierze, ze jakis facet pamieta o imieninach zony... Wy nawet nie wiecie ile lat macie. Autorze: ja bym sie wkurzyla kakbym dostalam jakis odkurzacz... To ma byc dla Niej prezent a nie do domu.

Gość patynka5
To może wyślij ją gdzieś? Tu zajrzyj - bilety lotnicze ceny https://www.fru.pl/. Na pewno będzie zadowolona bo raczej z mopa ... nie bardzo, po głowie możesz dostać tym mopem xD

genialny prezent dla żony pod choinkę, ciekawe jakbyś Ty się czuł jakbyś dostał garnki, to że ktoś sprząta i gotuje za Ciebie to jeszcze nie świadczy, że chce tego typu dostawać prezenty, kto by chciał dostać mopa pod choinkę, lepiej się zastanów bo jeśli kupisz taki prezent to masz gwarancję focha, także lepiej uważaj :) możesz przecież wymyślić jakiś ciekawszy prezent, już jakakolwiek książka będzie lepsza niż mop, albo zamiast mopa to kup jakieś dwa bilety do teatru czy na balet, jestem pewna, że to będzie lepsze :)