Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 19 lat i spotykam sie z 35 latkiem

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy sie juz 4 miesiace, niestety on ma dziewczyne z ktora planowali nawet ślub :O Ale mi powiedział, ze jesli zdecyduje sie z nim być to z nią zerwie zaręczyny... Raz sie ze soba przespalismy, on by chcial jeszcze ,ale ja mu postawilam ultimatum, ze po rozstaniu z dziewczyna... Tylko najpierw sie musze zdeklarowac czy chce z nim byc Miał juz żone, ale rozwiedli sie kilka lat temu, teraz ma tą narzeczoną, ktora ma 28 lat Twierdzi, ze kocha tylko mnie i jak ja powiem ,ze bedziemy para na stale to z nia natychmiast zerwie Sprobowac z nim budować zwiazek? powiem szczerze,ze chłopaki w moim wieku zupełnie mnie nie pociagają, a on jest taki przystojny, no moj ideał, zawsze podobali mi sie starsi, do tego ma niezla prace...

Gość gość
Tylko jest to 'ale" ,ze nie wiem jak na niego zareguja moi rodzice, ze jest tyle starszy itd.. poza tym szkoda mi troche tej dziewczyny i że rozbije ich zwiazek kilkuletni,ale to uczucie jest silniejsze... już raz i tak ją ze mną zdradził, ale nie wiem czy powinnam dalej w to brnac?

Gość prawictwo pospolite 152
nieładnie z twojej strony rozbijać związki , lepiej poszukaj sobie wolnego

Gość gość
teraz cie pociąga ale za 10 lat będzie starym dziadem... lepiej wez mlodszego max. 5 lat więcej od cb, mlodszy się kiedyś zestarzeje i będzie starszy tak jak lubisz a 35 nie przestanie się starzec... myślę ze patrzy tylko na to,ze jesteś mloda i ladna a jak zbrzydniesz to skonczy się love a ty stwierdzisz,ze tylko zmarnowalas na niego swoj czas bo znajdzie ladniejsza.

Gość gość
czas, ktory moglas powiecic normalnemu chlopakowi, który nie pokocha cie za wiek

Gość gość
Jeśli on nie powie swojej dziewczynie ze kończy związek ty podrzuca majtki w aucie by ona znalazła albo na lusterku w klapie zostaw karteczkę z napisem kocham cię i jego imię ,sama go zostawi :-) A na co ci taki stary byk wyciągnij z niego kasę i zostaw jak stara zabawkę !!!!

Gość gość
A nie boisz się, dziewczynko, że on ci kiedyś wywinie taki sam numer jak swojej narzeczonej? Małżeństwo też mu się rozpadło, może przez jego zdrady. Koleś to zwykła męska wywłoka, która leci na twoją młodość. No i o czym dojrzały mężczyzna rozmawia z małolatą?

Gość gość
wyrooha twoją tępą doope i kopnie cię w doope jak te poprzednie, ależ ta młodzież teraz durna, brak słów

Gość gość
tematów mamy akurat mnostwo, filmy, muzyka, bierzace rzeczy, najczesciej gadamy o wszystkim i o niczym , smiejemy sie itd :) Ale źle sie czuje, ze rozbijam ten zwiazek...On twierdzi, ze rozwiodl sie z zona bo to ona go zdradzala Zawsze byłam z charakteru nad wiek dojrzala, jestem zakochana, ale tez boje sie co powiedza rodzice i rodzina ,ze jest tyle starszy jeszcze nie wiem czy powinnam sie z nim wiazac...

Gość
rodzina w końcu zaakceptuje. :) mi też podobają się faceci około 30, a mam niecałe 20. :) Mam dokładnie tak jak ty i chłopaki w moim wieku bardzo rzadko mnie pociągają...:)

Gość
co do jego związku...nie jest jeszcze żonaty, a jeśli jest z tobą szczery to jej nie kocha więc jego ślub jest bezsensu...

Gość gość
daj spokój, ty się lepiej ucz a nie bierz za starego dziada co to może jeszcze ma dziecko, poza tym facet b.nielojalny- rozwodnik co robi w c***a następną. On zamienia na młodszy model- nie będziesz z nim miała zycia, twój ojciec powinien mu bęcki spuścić. on za 4 lata będzie miał 40 lat !!! czy ty masz cos z głową- baw się, żyj a nie ze zbokiem życie sobie ukłaasz

Gość
gość dziś nieraz mężczyzna koło 50 może być przystojny i zadbany więc nie pisz głupot.:) nie każdy wygląda jak stary dziad z brzuchem piwnym.:)

Gość gość
Mam 22 lata i już dawno przeszła mi ta fascynacja starszymi, wolę rówieśników. Lepiej się tak nie angażuj, bo za niedługo będziesz znowu wolała takich bardziej w swoim wieku.

Gość gość
Prowo 2/10