Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studia w wieku 23lat?zmarnowalam mlodosc...

Polecane posty

Gość gość

czy studia dzienne w wieku 23lat maja sens?czuje sie bardzo staro...zaprzepascilam mlodosc...dopiero rozpoczelam studia..czuje sie jak staruszka..bardzo pozno skoncze...co o tym myslicie?zaczal tkos w moim wieku?

Gość gość
ja zaczynam w przyszłym roku i będe miała 21.. skoncze jak bede miała te 26.. ty nie wiele więcej.. C***j z tym. Ja też swoją zmarnowałam.. Lącze się z tobą w bólu:( A co do tej pory robiłaś?

Gość gość
ja w grudniu skoncze 23...ech rok po maturze pracowalam a potem rzucilam sie w ciag zlych kierunkow...zarzadzanie i lingwistyka stosowana..teraz studiuje prawo w biznesie i jestem bardzo zadowolona wiem ze kierunek jest dla mnie... tylko ze bardzo deprymuje mnie rodzina,dla nich to wstyd rozpoczynac rozpoczynac studia wieku 23lat..na uczelni mam 19letnich rowniesnikow...studia skoncze przed 30...pozno sie usamodzielnie....ech zle zrobilam...;( a Ty?

Gość gość
Ja mam drame po liceum i mam przerąbane.. Fobia szkolna się za mną ciągnie i rzuciłam już dwa razy, bo nie umiem wysiedziec z ludzmi w jednej sali.. zacznęw przyszłym roku jeszcze raz i mam nadzieje, że tego nie rzuce.. Teraz mam zamiar iść do jakiejś pracy.. ale czuję się jak nic nie warte gowno.. rowesnicy będą na 3roku a ja będe zaczynac..

Gość gość
Nie uważam, że rozpoczęcie studiów w takim wieku to wstyd. Ważne, że w ogóle się zdecydowałyście bo na naukę nigdy nie jest za późno. Sama też zaczęłam późno studiować pedagogikę na uczelni www.ignatianum.edu.pl w Krakowie i cieszę się, że zdecydowałam się na te studia. Dały mi dużą wiedzę i nie mam poczucia, że za późno je zaczęłam