Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serena12

Sflaczały biust po ciąży... Czy są jakieś sposoby by poprawić jego wygląd?

Polecane posty

Gość serena12

Witam, mam nadzieję, że mimo złej sławy tego forum otrzymam poważne odpowiedzi na moje pytanie... Przed ciążą byłam posiadaczką biustu o rozmiarze E- a więc nienajmniejszego. Wcześniej jego wygląd był w porządku, wiadomo, że nie sterczał jak silikonowy, ale był pełny, ładnie się układał w staniku. Niestety podczas ciąży urósł do rozmiaru H :( Karmiłam córcię pół roku, wydaje mi się, że karmienie nie mialo wielkiego wpływu na jego wygląd bo po porodzie już bardziej mi nie urósł. Odstawiałam dziecko od piersi stopniowo, żeby zmniejszały się powoli. Niestety piersi wyglądają fatalnie :( Od odstawienia minęło 8 miesięcy, widać może malutką poprawę. Przez całą ciążę smarowałam piersi kremami, później tak samo. Ćwiczę sporo, ale z niektórych źródeł słyszałam, że jak skóra się rozciągnęła to ćwiczenia nic nie dadzą :( Macie jakieś rady, da się coś z tym zrobić? Na zabieg chirurgiczny mnie nie stać. Chciałabym jeszcze kiedyś założyć większy dekolt albo normalny kostium kąpielowy :(

Gość serena12
Dodam, że moja mama urodziła trójkę dzieci, wszystkie karmiła minimum do pierwszych urodzin i mimo dojrzałego wieku nie ma sflaczały piersi :( Pociesza mnie, że biust jeszcze wróci do ładniejszego wyglądu, ale ja w to nie wierzę, bo jak niby ma ta skóra się z powrotem "ściągnąć"? Jeszcze zapomniałam dodać, że codziennie polewam biust naprzemiennie gorącym i zimnym strumieniem wody z prysznica. Rezultatów też na razie nie widać...

Gość serena12
podnoszę

Gość gość
Po pierwsz sprecyzuj. E??? co to za biust??? Nie ma czegos takiego. Ja tez mam niseczke e i domyslam sie ze mamy inne biusty. Moj zmienil ksztalt. Ale sflaczaly nie jest. Moze bezpośrednio po zakonczeniu karmienia troche byl. Ale teraz jest bardzo ladny. Podoba mi sie bardziej,tak dojrzalej.i Tak. Skora sie sciagnela i ujedrnila. Ale ja ci powiem, ze moj biust nie jest wlasnie za wielki. Jest zgrabny, i właśnie w strone małego. No liczy sie ile mamy pod biustem

Gość gość
Ja mam 65C i dopiero dwa lata po zakończeniu kp przestał być sflaczały . Wcieralam olejek ze słodkich migdałów, robiłam naprzeniennie ciepły / zimny natrysk podczas prysznica i w końcu przyniosło to rezultat.

Gość gość
Po pierwsz sprecyzuj. E??? co to za biust??? Nie ma czegos takiego. Ja tez mam niseczke e i domyslam sie ze mamy inne biusty. Moj zmienil ksztalt. Ale sflaczaly nie jest. Moze bezpośrednio po zakonczeniu karmienia troche byl. Ale teraz jest bardzo ladny. Podoba mi sie bardziej,tak dojrzalej.i Tak. Skora sie sciagnela i ujedrnila. Ale ja ci powiem, ze moj biust nie jest wlasnie za wielki. Jest zgrabny, i właśnie w strone małego. No liczy sie ile mamy pod biustem

Gość gość
Z tego co wiem to istnieje miseczka e...

Gość gość
60e i 90e to sa dwa rozne biusty kochana. Dwie rozne wielkosci. Powinnas to wiedzieć.