Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia93

Jak wyglądał wasz test w 5 tygodniu?? :)

Polecane posty

Gość gość
Moje testy nie wychodził. Później 2 kreska mega blada, później znów negatywny, później znów blada... Później bóle brzucha, brązowe plamienie... Niska beta. To nie są dobre znaki, niestety.

Gość klaudia93
a bylas w ciązy rzeczywiście? bo ja tak mialam w styczniu, a pozniej mocne bóle i długotrwały okres

Gość pandzioszka456
Dołączam się do topiku. Zrobilam niedawno test i wyszła druga bladziocha, więc postanowilam zrobic kolejny ale tak jak autorka topiku z tesco i chyba nawet w ten sam dzien to autorka i kreska wyszla jeszcze bledsza niz na tamtym, na opakowaniu testu z tesco pisze ze jest od 10 mIU/ml a na tym wczesniejszym z apteki od 25 mIU/ml. Czy na tym o niższej czułości czyli z tesco dluga kreska powinna byc wyrazniejsza jezeli robilam w w ten sam dzien co ten z apteki ?? ?? ? ?? ?

Gość gość
Klaudia, ten pierwszy raz mialas jak nic ciaze biochemiczna. Poprostu poronilas...

Gość niebieskakarolcia
Ja tez mialam pisac, ze jak mialas pozytywny test to poronilas. Niestety ogrom ciaz sie konczy poronieniem i nawet kobieta nie wie, bo mysli ze jej sie okres kilka dni spoznia. Skoro 3 lata temu poronilas i teraz w styczniu, to powinnas moze o tym poiwedziec lekarzowi. Moze masz poronienia nawykowe? A 3 lata temu z tym samy partnerem?

Gość gość
Radze isc do lekaza Mi mocna kreska wyszla dopiero po 5 tyg ale z tym jest roznie Plamienie tez moze byc normalne ale jesli wczesniej bylo poronienie to lepiej nie ryzykowac

Gość gość
tak, cały czas mam tego samego partnera, od 5-ciu lat

Gość klaudia93
czasem zapominam napisac nicku, ale to wyzej o partnerze od pieciu dal to ja napisałam. :)

Gość gość
no to jesli mialas juz powiedzmy 2 poronienia potwierdzone (bo tak naprawde nie wiesz ile razy miesiaczka to bylo poronienie) i teraz plamisz, to jak najbardzij powinnas isc do lekarza i jesli tym razem (czego nie zycze) tez poronisz to koniecznie powinniscie zrobic badania genetyczne.

Gość gość
Ja robiłam test dzień przed terminem spodziewanej miesiączki, bo własnie miałam taki śluz zabarwiony na brązowo przez dwa dni i w sumie myślałam, że to się okres zaczyna, ale zawsze miałam z grubej rury od razu a tu nic. Kreseczka bardzo blada, a po 5 dniach powtórzyłam test i była dobrze widoczna, a teraz jestem w 29 tc. Trzymam kciuki ;)

Gość klaudia93
no ja np wczoraj wspolzylam, wieczorem bylo plamienie to zalozylam wkladke i teraz nic, sucho i czysto

Gość klaudia93
a pierwszy test pozytywny a drugi negatywny.

Gość gość
Ja też kilka razy tak miałam, testy najpierw pozytywne, później negatywne i krew