Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inteligentnemu człowiekowi ciężko się żyje w kraju idiotów takim jak Polska

Polecane posty

Gość gość

gdzie 70% ludzi to imbecyle i debile, zwłaszcza młodzi wsrod ktorych debilami jest 90%, wystarczy posluchac o czym rozmawia mlodziez i studenci, poczytac twittery, fejsbuki, te infantylne emoji, emotikony, bzdury o których rozmawiają, tępe ciemne masy którymi można sterować jak marionetkami :(

Gość gość
coś w tym jest

Gość gość
Nie czytam fejsbuków, twitterów itp.. Dla mnie to pożywka dla mas :) Dodałbym tylko , że jeszcze wrażliwym. Co przecież nie jest trendy ;)

Gość gość
plebs zawsze był w opozycji do inteligencji i oświecenia

Gość gość
No co się dziwisz, że ciemnogród się poszerza, takimi łatwiej rządzić nieprawdaż? Taż "toto" się tylko "jara" swoimi jak to się nazywa - selfie :) i lata jak to zauważyłaś po fc i innych tym podobnych portalach. Nic do powiedzenia, byki koszmarne, kultury zero. Ale są tacy co na tym korzystają a tępe półgłowki długo będą dochodzić dlaczego są tacy poszkodowani... :O

Gość gość
Nie czytam fejsbuków, twitterów itp.. Dla mnie to pożywka dla mas, a ja jestem wykształcona elita z dużego miasta :) Czytam natomiast Gazetę Wyborczą, bo to pismo dla ludzi na poziomie :)

Gość gość
To niech tacy wyjada, jaki problem?

Gość gość
Czytam natomiast Gazetę Wyborczą, bo to pismo dla ludzi na poziomie x niezbyt ambitna gazeta, ale lepsze to niż bravo girl :classic_cool:

Gość gość
Inteligentnemu powinno się żyć dobrze, bo przewyższa pozostałych. Takim, którzy się tylko uważają za inteligentnych, to faktycznie może być ciężko.

Gość gość
Do 1:10 Pewnie że wyjadą i wyjeżdżać będą następni.Normalny,inteligentny człowiek nie odnajdzie się w kraju kombinatorstwa,kiczu,układów i znajomości :-)