Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To prawda. Mamy kryzys męskości, faceci stają się coraz bardziej kobiecy...

Polecane posty

Gość gość

bezpłciowi, kobiety przejmuja męskie cechy charakteru, osobowosci bo faceci po prostu babieją... faceci sa bardziej narazeni, bo taka ich natura, kobiete łatwiej zmanipulować na krótką mete, ale predzej czy pozniej przejrzy na oczy, u facetów na odwrót, trudno go zbałamucić ale jak juz sie to uda to kaplica :O jest juz za pozno, kostka domina została pchnięta, ojcowie to frajerzy, ich synowie to cio/ty i pipy, wiekszosc samobojstw popelniają faceci, faceci są słabi, coraz słabsi... skonczy sie chyba jak w Seksmisji, po prostu faceci wyginą, wraz z rozwojem nowoczesnej technologii w ogole nie bedą potrzebni, kobiety bedą rodziły dzięki technice bez udzialu faceta

Gość gość
chwila, faceci ZAWSZE popełniali więcej samobójstw. Więc co to za argument?

To jeszcze ci po 35 r. życia są ok, ale młodsi to faktycznie porażka

Gość gość
Niestety ale taka prawda

Kiedyś jak powiedziałam to swojemu byłemu, odpowiedź brzmiała: tacy jesteśmy, bo wy - tzn. kobiety, jesteście silniejsze :D skończyły się czasy bezbronnych, słabych dziewczyn. I bardzo dobrze :)

Gość gość
zmanipulować na krótką mete, ale predzej czy pozniej przejrzy na oczy, Co ty gadasz za glupoty. Ciekawe czemu te wszystkie laski biegaja za swoim bad boyem do smierci, mimo iz pieniedxy nie prxynosi, czasem ja po mordzie zleje i zdradza. Albo za jakims alkoholikiem ktory dom roz******la i zone g***** i leje a ona biega za nim jak sluzka spod lozka

Gość gość
Faceci popełniają więcej samobójstw bo wiedzą co to honor. Wola śmierć niż czyjaś łaskę kobiety na odwrót mogą być latami bite, wyzywane i nic nie powiedzą. Facet w sytuacji bez wyjścia woli śmierć. Po drugie nie bardzo wiadomo kto gorzej na tym wyjdzie i czyja to wina. Facet bez stałego związku przeżyje nawet będzie mu to na rękę M, kobieta bez faceta zwiednie.

Gość gość
przykładem zbałamucenia facetów jest fanatyzm religijny, fanatyzm polityczny... to faceci w wiekszosci stoją/stali na czele skrajnej prawicy, lewicy, sekt, organizacji religijnych, okupant Polski - watykan - jest w niemal 100% zdominowany przez facetów... facetowi jak się zaszczepi jakąś idee to jest gotowy za nia nawet zabić

Gość heynał
zadaniem faceta było zorganizowanie - wody - ognia - pożywienia Teraz wodę masz w kranie, wystarczy zawór odkręcić, w kuchni gazowej jest gass, wystarczy zapałką zapalić, jedzenia w hipermarketach jest mnóstwo, więc skoro to wszystko masz to facet ma wolne ! a jeżeli tak bardzo potrzebujesz węgiel albo narąbać drewna to węgiel znajdziesz w szopie i sobie przynieś w wiadrze a przy okazji siekierka jest na pniaku i służy do rąbania drewna , więc do roboty kobieto !

Gość gość
To nie tak że nie możemy być znowu męscy kobiety lubią rządzić więc im to umożliwiamy a gdy dzieje się coś poważniejszego przejmujemy kontrolę. Powiedzcie dokładnie na czy polega ten kryzys bo ja tego totalnie nie łapie.

Gość gość
Facet ma chlac wód E, zarabiać kase , roochac i rządzić i iść na wojnę. I tacy jeszcze są, ja mam takiego.

Gość gość
Faceci są kompletnie nieodpowiedzialni, zdziecinnieli, przewrażliwieni, takie mimozy zafajdane.

Gość gość
Bzdury. Faceci są tacy sami jak byli. Przynajmniej Ci po 30-stce. Reszta to przecież młodzież ;) A żę są też wrażliwi.. no cóż. Osobiście uważam że to dobrze :)

Gość gość
Jak by faceci stawali sie kobiecy to byłby kryzys głupoty,

Gość gość
A ja jestem wrażliwy i lubię dbać o swój wygląd. Co mi zrobisz? Nic mi nie zrobisz!

Gość gość
Nie rozumiem o co chodzi. Jest na tyle dużo samców alfa żebyś sobie któregoś z nich wybrała na partnera i dała spokój spokojnym i wrażliwym mężczyzną.

Gość gość
Ale w dużej mierze za ten stan rzeczy odpowiadają kobiety. To wy wymarzyłyście sobie takich p**dusiów co to depilują klatę i gadają o uczuciach, a jednocześnie oczekujecie brutalnych maczo. W czasopismach prezentowani są gogusie, którzy nie umieją nawet gwoździa młotkiem wbić bo by im się ubrudziły rączusie albo skruszył lakier na paznokciach. Obserwuję fascynację kobiet właśnie takimi p**dusiami. Och jaki piękny, och jak dobrze ubrany, och jakie ma zadbane włosy i zadbaną cerę. Brakuje jeszcze żeby między nogami miał waginę zamiast fiuta. Co już się zdarza. Fascynują was takie wręcz żeńskie odmiany faceta, ale i tak finalnie uciekacie często w ramiona patologicznego brutala, który was leje raz w tygodniu, a wy tłumaczycie to, że pewnie miał zły humor... Reasumując, wy kobiety same nie wiecie czego chcecie. Popadacie w paradoks w zakresie oczekiwań, decyzji, wyborów itd. itp.

ja jestem bardzo męski i szukam fajnej dziewczyny która zechce zostać moją dziewczyną :)

Gość gość
Kobiety staja sie meskie wiec mezczyzni nie musza sie juz meczyc i byc maczo

Gość gość
o co chodzi z tym kryzysem kobiecosci i kryzysem meskosci? Bo jak jest kryzys meskosci to kobiety chyba tez jakos to spowodowaly? :P Aha i jestem kobieta.

Gość gość
To jest mit. Nie ma żadnego kryzysu męskości. Po prostu ludzie naoogladali się filmów a kino pokazuje już tak absurdalne sceny, że ludzkie pojęcie przechodzi. Kobiety widzą aktorów zrobionych na bogów, którzy dostają 10 kulek, skoczą z wieżowca i przeżyją, a w romansach i komediach nawet się nie zająkną, bo mają ułożone dialogi, kupę kasy i ujęcia w najkorzystniejszych momentach. Ludzie są tacy sami jak byli zawsze. Większość woli wycofać się z konfrontacji i unikać problemów. Według mnie facet idący np. na wojnę i poświęcający życie to debil, któremu wyprano mózg i poszedł ginac w interesach ludzi, mających go w d***e. I chuj że będzie salwa honorowa, jak powiedział Grabowski w Pitbullu.

Gość gość
23:55 tez wydaje mi sie, ze to mit. Ludzie stawiaja sobie po prostu coraz wyzsze wymagania i tyle. Jest mnostwo filmow, seriali, ogromna ilosc, tego kiedys nie bylo. Mozna sobie poogladac idealny swiat, a potem zawiesc sie rzeczywistoscia. Jest taki wielki ped na bycie perfekcyjnym. Znam wiele kobiet, ktore mysla w stylu "albo jestem perfekcyjna albo jestem nieudacznikiem". Takie przesadzanie.