Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pracodawca żażądał ode mnie aktualnego zaświadczenia

Polecane posty

Gość gość
Ja tez jestem pracodawca i nie zatrudniam młodych kobiet. Raz się na takiej przejechalam. Ledwo dostala umowę i zaszła w ciążę, nie było jej prawie 4 lata. Po powrocie dostala zwolnienie. Nie mam zamiaru zreorganizowac pracy całego zespołu pod jedna osobę. Była niedawno u mnie taka jedna to powiedzialam jej ok ale tylko umowa zlecenie to zaczęła lamentować, ze ona może przecież w ciążę zajść i co wtedy. Sorry ale nie potrzebuje w firmie takich osób, nie potrzebuje wkurzenia zespołu przez taka panne.

Gość gość
Taaa jak chodzi oo karmienie to WHO jest święte i ma rację i trzeba ich słuchać. A jeśli chodzi o szczepienia to na pewno kłamią i oszukują! Fajnie, ze sobie tak umiecie wybrać, gdzie Ci światowi naukowcy mają rację, a gdzie nie :-)

Gość gość
ja wychodze z pracy godzine wczesniej. Nikt mnie nie wyręcza, zapitalam jak mogę. A mnie wkurzają takie p***y, które lażą po biurze na ploteczki na kawusię, latają do palarni, do sklepu po bułki, lunchują się w stołówce prawie godzinę. I co ? To jest fair ?? Mojemu pracodawcy też nie podoba się, że wychodzę wcześniej, obciął mi pensję o 1500 pln brutto. Dla mnie to chamstwo i dyskryminacja, na zasadzie jak dopier.....podwładnemu, żeby się sam zwolnił. Nie rozumie, że ten przywilej gwarantuje mi KODEKS PRACY

Gość gość
gość dziś Taaa jak chodzi oo karmienie to WHO jest święte i ma rację i trzeba ich słuchać. A jeśli chodzi o szczepienia to na pewno kłamią i oszukują! Fajnie, ze sobie tak umiecie wybrać, gdzie Ci światowi naukowcy mają rację, a gdzie nie usmiech.gif xxx tez mam takie wrazenie-wybieraja to co im wygodne...

Gość gość
O k***a :oooo jak można karmić piersią takie duże dziecko... Przeciez to jest ohyda. Ono juz przeciez chodzi, mówi... I co i tal wam sie kładzie na kolanach i ssie?? Albo nie mówcie, nie chce sobie tego wyobrazić.... Noworodek to co innego bo nawet nie jest świadomy ze to cycek. Ale takie duże :O. Nie mówcie tylko im o tym nigdy bo się porzygaja

Gość gość
Dziwne ze kazda tutaj chce byc fair w sroaunku do pracodawcy itd., ale jak zobaczy tylko 2kreski na tescie to leci na zwolnienie. Godzinna przerwa na karmienie wynika z.kodeksu pracy i czesc. I guzik komus do tego kto ile karmi dziecko. Inna kwestia ze pracosawca moze poprosic o takie zaswiadczenie i kropka.

Gość gość
ale śmieszna rozmowa:D

Gość gość
od dawna twierdze, że najlepszymi pracownikami są pedały:D

Gość gość
nie zajdzdą w ciąże, ksiądz wyrzuca ich z kościoła w niedziele także święta kościelne to też nie pretekst do wolnego, a najważniejsze z punktu widzenia pracodawcy jest to, ze lubia być dymani w doope:D

Gość gość
nie pytaj co kraj może zrobić dla ciebie zapytaj co ty możesz zrobić dla kraju.... i uprzedzając pytanie odpowiem: zostań pedrylem!!!! wspomóż kulejącą gospodarkę i bankrutujących przedsiębiorców. daj sie wydymać dla dobra społecznego!!!:)

Gość gość
po co w ogóle rodzić dzieci? nie lepiej je produkować? albo najlepiej od razu robić od razu dorosłe osobniki gotowe do podjęcia pracy. komu podoba sie ten pomysł ręka do góry...Tak tak sekretarka może głosowac za pana....ok

Gość gość
a dzieci niechrobia tylko ci których na to stać i nie są wysterylizowani. wiem, że nie ja na to piwerwszy wpadłem. każdy "biznesmen" z koziej wólki miał takie prorocze wizje zanim zbankrutował. ci którzy nie zbankrutowali musza nadążać za konkurencją a jak wiadomo konkurencja to źródło wszelkich dóbr i czynnik obniżający koszta a więc i cene a zatem argument jak najbardziej uzasadniony dobrem społecznym przeciez tu nie chodzi o to, że ktos sie chce nachapać zanim go wykastrują i wszczepią chipa do zdalnego sterowania w dooope

Gość gość
dla tych, którzy lubia konkrety jednozdaniowe podsumowaanie. zostań cwelem to cie nie w*****ają:D

Gość gość
"jahoda111 wczoraj g****o prawda ... pokarz mi lekarza, który zaleci karmienie do 3 roku zycia tez mam dzieci, nie raz byłam u pediatry, ginekologa-mialam tez kontakt z połoznymi nigdy ale to nigdy u ludzi z wyzszym medycznym wykształceniem nie spotkałam sie z taka opinia:/ tylko profesorki na kafe i znawczyni w dziedzinie pediatrii na tej str tak twierdza- skad wy macie takie dane? z pani domu? :/" Hahaha mam wykształcenie wyższe medyczne i uważam ze nalezy karmić jak najdłużej. Widzę że obracasz sie w towarzystwie konowałów zaślepionych kasą od przedstawicieli medycznych. PS. Mam wkleić ci skan dyplomu?

Gość gość
Każdy sobie może dyplom wkleić. A ja mam wkleić swój dyplom profesora? :D a poza tym nawet jak masz to wyksztalcenie to i tak nas gowno obchodzi twoja opinia :) to jest obrzydliwe i tyle, sama sobie karm swoje dzieci do 10 roku zycia nawet, ale nie doradzaj tego innym.... Rzygac sie chce :/ dobrze, ze moja mama po roku stracila pokarm bo może tez by mnie karmiła chuj wie ile... Nie wybaczylabym jej tego!!

Gość gość
Ej a ja mam 12 lat, moja mama karmi mojom siostrę a mnie nie hce :/ pokarze jej to forum to moze w końcu bendzie mnie karmic