Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile muszę zarabiać, by być godną zapłodnenia przez jaśnie pana mężczyznę?

Polecane posty

Gość gość

ile trzeba mieć pieniędzy? i jakie warunki? bo 1000 zł to ponoć za mało a i 2 tysiące to za mało też

Gość gość
Takie minimum minimalne to połowa tego co szanowny małżonek. 3/4 moim zdaniem to już całkiem ok. Oczywiście pod warunkiem że on nie zarabia poniżej 2 tysięcy bo w tym przypadku trzeba pod innym kątem patrzeć i wtedy minimum 1500.

Gość gość
Poyebane jestescie stawka jaka trzeba zarabiac zeby miec dziecko (rozumie ironie autorko) ale te co pisaly wczesniejsze posty to co to kur*a wgl jest myslicie ze 20,30,50 lat temu wasze matki babcie tez tak liczyly nie bylo by was tu teraz zastanowcie sie,wiadomo ze kiedys byly "inne czasy" ale teraz tez sa inne...

Gość gość
bo widzisz 20:54 świat oszalał, i niektóre plewy ludzkie, takie ścierwa jak te kobiety wyliczające ile kobieta ma zarabiać by móc być matką i stworzyć z chłopem rodzinę, i tacy sami chłopi a jest tego plewu w dzisiejszych czasach troche, juz sie dobrze zatroszczyli by kobiety mialy pod górkę. zacytuję klasyka: "wiesz co mnie boli? że w głowach sie pier...oli. zaburzony pokój ludziom dobrej woli!" dokładnie.

Gość gość
Moja mama nie pracowała zawodowo, ale miała bardzo dużo obowiązków, mieli gospodarkę. Tata zarabiał, ale mama też harowala. Nie zawsze liczy się to ile ktoś kasy przyniesie ale co robi.

Gość gość
tak, dziś masz gospodarkę w bloku na 45metrach:D

Gość gość
Kim trzeba być i na jak niskim stopniu rozwoju, żeby tak anonimowo wyzywać bluzgać i siać nienawiść.

Gość gość
Ważne jest też co się robi. Inna sytuacja jeśli ktoś założył własną firmę i na razie na zyski nie ma co liczyć ale w przyszłości owszem. Lub jak dziewczyna niewiele zarabia ale się doksztalca i ma przed sobą perspektywy.

Gość gość
No na pewno na wyższym niż Ty,normalny człowiek potarfi okazywać emocje pustaku gdyby twoja matka tak myslała jak te kobiety teraz to nie bylo by Cie na tym pięknym padole.

Gość gość
ile muszę zarabiać, by być godną zapłodnienia przez jaśnie pana mężczyznę? Miej godność i swój honor, zajmij się sobą. Nie bój się tak panicznie samotności i zmień nastawienie, że bez mężczyzny jesteś nikim.

Gość gość
Ale to nie są emocje, tylko brak kultury podszyty patologią.

Gość gość
ile musisz zarabiać? tyle, żeby się z dzieckiem po porodzie utrzymać - bo przecież jaśnie pan nie będzie wydawał swoich pieniędzy na pieluchy, mleko i jakieś zasmarkane dziecięce ubranka rachunki też musisz za siebie i dziecko zapłacić bo w tym kraju jeśli facet zapłaci za kobietę (nawet żonę) to od razu jest ona wyzywana od dzi/wek ku/rew i utrzymanek

Gość gość
wystarczy ze cie ktoś pokocha szczerze a poważnie na utrzymanie 3 osobowej rodziny dobrze mieć 2 średnie krajowe żeby jakos normalnie zyc w tym kraju i nie klepac biedy, a jak to się rozlozy miedzy małżonków to chyba bez różnicy.

Gość gość
Kretynko nie myslisz o tym, ze byc moze jak urodzisz dziecko, twoj maz bedzie mial nagle jakis wypadek albo bedzie chory, i wtedy skazesz swoje dziecko na biede i glod, bo ty nie chcesz przyjac do wiadompsci, ze jestes dorosla osoba, ktora tez ma obowiazek zarobic na siebie a nie tylko urodzic dziecko i wisiec na facecie?... Moj maz ma zlosliwego chloniaka, pradopodobnie ma jakies kilka miesiecy zycia, gdybym tak myslala jak ty, z dzieckiem wyladowalabym na ulicy... Nie ma obowiazku rodzic dzieci, w przyrodzie rodzmnazaja sie tylko najlepsze i najsilniejsze osobniki, dotyczy to tez samic, gdy samica jest niewydolna, samiec zwyczajnie ja ignoruje...

Gość gość
Usuńcie te bzdury nie musi zarbiać ani grosza a ile z mojej pensji da się wyżyć. Nie wiem dlaczego nas za takich s**********w macie.

Gość gość
niech tu się wypowiedzą faceci. bo są wśród nich tacy co uważają że kobieta ma mieć dużo albo taka co nie musi wcale

Gość gość
gość dziś poczytaj wpisy niektórych facetów to się dowiesz dlaczego Was za takich mamy. np. wpis tego tu powyżej co nazwał mnie np. samicą nieudolną

Gość MMMartyna1982
gość 21:26 Nie dziwne, że twojego męża taka zaraza trawi..........wyssałaś z niego całe życie wampirzyco bez grama humanitaryzmu. Żyj sobie tam gdzieś w tej swojej dżungli z podziałem na silnych i słabych w przeświadczeniu o własnej nowoczesnej wyższości mała śmieszna eugenistko...kiedyś i tobie oczy się otworzą.

Gość gość
Wszedzie tylko kasa kasa i kasa co za zycie

Gość gość
za pieniądze ksiądz się modli, za pieniądze świat się podli

Gość gość
a ja nie pracuję wychowuję dzieci i wali mnie wasze zdanie

Gość gość
Wszystko przez to że ciężko w naszym kraju utrzymać rodzinę w pojedynkę.

Gość gość
21 26 jeny zaczynam wierzyć że powstaliśmy z małpy no tobie nawet jej rozum pozostał ewolucja nie pomogła :-o

Gość gość
wiesz co my jesteśmy ubezpieczeni a jak ty z mężem nie myślałaś to widzisz skoro jesteś taka zaradna to weź pod uwagę że jutro może cię nie być i co wtedy ??? przewidzisz sytuację dziś możesz mieć miliony jutro goofno

Gość gość
gość dziś twoj maz moze umrze a ty pieprzysz o kasie ...widać ile w tobie uczuć .Twoj majac obok siebie taka zimna suke pewnie nie ma najmniejszej ochoty wyzdrowieć .

Gość gość
brrrr pazerne s/u/k/i rzygać mi się na was chce niedługo wejdzie 500 na dziecko za darmo i będzie was jad zżerać o matki 10 i więcej dzieci :-D

Gość gość
Tak moj maz umrze, ale gdybym nie zarabiala pieniedzy juz by umarl i cierpial strasznie, bo bez pienidzy lekarze ludzi maja w d***e. Poza tym gdybym nie zarabiala, wszyscy razem z dzieckiem juz bysmy byli na ulicy. Mowie o kasie? To daj zryc dziecku trawe, bo bez kasy jedzenia dla niego nie bedzievie miec... Jak zrobicie sobie dziecko, bez waszego zarobku, tylko zeby wisiec na facecie, to bedziecie z dzieckiem na ulicy, jak sie cos temu facetowi stanie. Taka jest brutalna prawda... Moze wy zyjecie powietrzem, ale ja i moje dziecko nie...

Gość gość
Najlepiej natrzaskać dzieci jak królików, bo kiedyś tak było i było dobrze, a jak ktoś chce się czegoś dorobić, myśli też o sobie w tym wszystkim, jest ostrożny w planowaniu rodziny to jest szmatą, kur/wą i debilem hahaha fajnie macie

Gość gość
nie zarabiam nic , maz bardzo duzo i zplodnil mnie dwa razy :P

Gość gość
U mnie nie musisz zarabiac wogole. Moge zaplodnic cie za free. Masz ochote? Tylko z gory mowie arabem ani czarnym z jukej nie jestem.