Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Perfekt Studio Pozna艅 OPINIE

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Polecacie? Nie polecacie? I dlaczego? Chcia艂abym uda膰 si臋 tutaj na depilacj膮 laserow膮. Kto艣 ma jakie艣 do艣wiadczenia ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Polecam! :) Ja co prawda nie by艂am na depilacji laserowej w tym gabinecie, ale mia艂am do艣wiadczenia z innym zabiegiem, no i powiem szczerze, 偶e nie spodziewa艂am si臋 tak du偶ych efekt贸w. B臋dziesz zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem jak si臋 trafi na odpowiedniego specjalist臋 i super salon z dobrym sprz臋tem, to zabiegi laserowe sa bezpieczne dla cz艂owieka. W przypadku Perfekt Studio tak w艂asnie by艂o. Osobi艣cie nie mam uwag.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A kto艣 by艂 mo偶e na depilacji plec贸w tutaj w艂asnie? I ile p艂acili艣cie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdzie to studio dok艂adnie si臋 znajduje ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przy ul. Limanowskiego 7 bardzo mi艂a obs艂uga i ciep艂e podej艣cie do klienta!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mieszkam w Poznaniu od dawna, ale o tym studiu nie s艂ysza艂am ostatnio posz艂am tam na manicure i pedicure i jestem mega zadowolona dawno nie mia艂am tak 艂adnych pazurk贸w polecam, bo jest naprawd臋 niedrogo, mimo specjalistycznych zabieg贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polecam ka偶demu kto lubi ciep艂y klimat, dobre ceny i 偶eby zabiegi dawa艂y skutki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina Miszal
A ja bardzo bardzo polecam Studio Miasto Kobiet na Je偶yckiej. Ba艂am si臋 czy zabieg przyniesie efekty ale ju偶 po pierwszym wiedzia艂am 偶e zdecydowanie warto. Kosmetyczki z wielkim do艣wiadczeniem i bardzo profesjonalnie podchodz膮 do wykonywanej pracy. Kole偶anki chodzi艂y do r贸偶nych salon贸w i r贸偶ne opinie ale te co robi艂y tam by艂y te偶 zadowolone i za ich rad膮 posz艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta Kie艂bus
Zgadzam si臋 z Pani膮 wy偶ej. Miasto Kobiet w Poznaniu to najlepszy salon w jakim by艂am. Wcze艣niej zagl膮da艂am do wielu innych i us艂ugi 艣rednio wykonane. To w艂asnie MK mnie ratowa艂o po nieudanym farbowaniu. Co do depilacji laserowej to w艂asnie tu robi艂am nogi i jestem bardzo zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
eeee tam, by艂am w tym Mie艣cie Kobiet i nic specjalnego... Studio Perfekt jest zupe艂nie inne, oczywi艣cie in plus

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
faktycznie Studio Perfekt o niebo lepsze mia艂am okazj臋 by膰 w Mie艣cie Kobiet i nie zrobili na mnie dobrego wra偶enia w Studiu Perfekt co innego ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja nie by艂am na depilacji laserowe (jeszcze :P ), ale jestem po zabiegu Mesotherm, kt贸ry wywo艂a艂 po偶膮dane efekty jestem bardzo zadowolona Studio Perfekt jest naprawd臋 perfekcyjne!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szukacie dobrego salonu to wejdzcie na stron臋 www.dobrakosmetyczka.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no ten zabieg mesotherm w tym salonie te偶 zrobi艂 na mnie du偶e wra偶enie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co mo偶ecie powiedzie膰 na temat mezoterapii antycellulitowej Cellucare ? zastanawiam si臋 nad tym zabiegu coraz bardziej, ale wola艂abym us艂ysze膰 co艣 od was, korzystalis膰ie z tego zabiegu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moim zdaniem ta mezoterapia antycellulitowa,to fajna sprawa, mia艂am okazj臋 by膰 w tym miejscu na tym zabiegu jako艣 przed wakacjami efekt - mega :) r贸偶nica nie do opisania, bezbole艣nie, skutecznie, w dobrej cenie, nie wiem jaka jest teraz cena, ale wtedy by艂a naprawd臋 atrakacyjna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziewczyny, powiedzcie mi ile kosztuje ta mezoterapia antycellulitowa? czy za znieczulenie trzeba dodatkowo p艂aci膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chodzi ci o 偶elazko antycellulitowe, czy o co ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co to jest to 偶elazko antycellulitowe? na czym polega zabieg? jest w pe艂ni bezpieczny? po jakim czasie mo偶na liczy膰 na jakie艣 efekty? no i jaka cena w tym studiu ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to taki zabieg, kt贸ry mo偶na powiedzie膰 "prasuje" cellulit pozostawiaj膮c j臋drne i pi臋kne cia艂o. ;) moim zdaniem to hit chodzi艂am na r贸偶ne zabiegi antycellulitowe, masa偶e i tak dalej, ale 偶elazko antycellulitowe, to m贸j numer jeden 艣wietnie modeluje sylwetk臋, jest bezpieczny, do tego przyjemny w odczuciu ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no ja wam powiem, 偶e te偶 mia艂am z cellulitem ro偶ne problemy ;/ jeny ile ja si臋 nachodzi艂am na r贸偶ne zabiegi, ale faktycznie to 偶elazko mi najbardziej pomog艂o wiadomo - nie jest to jaki艣 CUDOWNY wynalazek, ale niweluje cellulit w do艣膰 sporym stopniu, wi臋c je艣li kto艣 szuka wygodne sposobu, to na pewno jest to zabieg godny polecenia jestem zadowolona osobi艣cie i mog臋 poleci膰 dalej ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polecam, jestem po paru zabiegach na cellulit nigdy nie my艣la艂am, 偶e zabieg na cellulit pomo偶e mi zniwelowa膰 cellulit a偶 w tak du偶ym stopniu by膰 mo偶e kwestia odpwiednich umiejetno艣ci i nowoczesnego sprz臋tu jestem zadowolona i na pewno skorzysta膰 z us艂ug ponownie, poza tym nie mog臋 doczeka膰 si臋 kolejnego zabiegu antycellulitowego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ile kosztuje tutaj zabieg 偶elazkiem antycellulitowym? ile zabieg贸w jest potrzebnych ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕ELAZKO ANTYCELLULITOWE MINUTA 2,00 z艂 wi臋c jak 艂atwo si臋 domy艣li膰 i wyliczy膰 np 30 minut, to 60 z艂 60 minut to 120 z艂 wi臋c niedroga , bior膮c pod uwag臋 jak wielk膮 skuteczno艣膰 daje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕elazko nie polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja polecam, bo naprawd臋 dzia艂a cuda i wg mnie jest najbardziej profesjonalnym i skutecznym zabiegiem na cellulit, cho膰 na powa偶niejsze problemy z cellulitem polecam mezoterapi臋 Cellucare kwestia oczekiwa艅, potrzeb i bud偶etu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy zabieg mesotherm sp艂yca bruzdy i wyr贸wnuje koloryt? czy mo偶e w tej kwestii polecacie inny zabieg?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie jeste艣my fachowcami w tej dziedzinie, wi臋c proponuj臋 zorientowa膰 si臋 w gabinecie ;) tam na pewno oceni膮 i dostosuj膮 zabiegi do twoich potrzeb, tak by艣 by艂a zadowolona pozdrawiam ;)

Udost臋pnij ten post