Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje życie nie może dłużej tak wyglądać, coś musi się zmienić.

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w tym samym miejscu, od 23 lat, chodzę tymi samymi ulicami, zmieniają się detale, ale większość pozostaje taka sama, coraz mniej się dzieje w moim życiu, znajomości się wypalają, tęsknię za czasami głupich wypadów na ogniska, czy choćby rozmów w większym gronie, jest lipa, straszna lipa, utrzymuję kontakt i spotkania może z trzema osobami na krzyż, nie wiem co zrobić. Niby studiuję, ale dojeżdżam do miasta, gdzie studiuję, a potem wracam do swojej wiochy. Na imprezy nie chodzę ze studentami, chociaż chciałbym, bo mnie lubią i nawet dobrze się bawię w towarzystwie, ale wszędzie są jacyś napakowani wyrokowcy, którzy chcą mi zajebać, bo jestem przystojniejszy od nich, a jakby mi wybili zęby to nigdy już bym nic nie wyroochał, bo kobiety patrzą tylko na wygląd, a ja mam wygląd i lepiej go oszczędzać, blokuje mnie to przed doświadczeniami życiowymi. K*rwa, jak wprowadzić zmiany?

Gość gość
Może zacznij pakować :) albo naucz się sztuki walki bez walki hahaha

Gość gość
Nie mogę walki bez walki, bo jakbym nie wpieprzyl kolesiowi to potem te studentki, które by to widziały nie dawałyby mi notatek i nie zaliczyłbym sesji, a myślę o przyszłości. Ciągle też jem to samo i mam już dość, tak bym spróbował czegoś nowego do jedzenia.

Gość gość
poszukaj se dziewczyny to ci sie odmieni na chwile

Gość gość
Ale ja mam dziewczynę, chciałbym poznać nowych znajomych.

Gość gość
no to k*****a co ty chcesz ****** czlowieku

Gość gość
ruxchac

Gość gość
Nie roochać, tylko, żeby w moim życiu zaszły jakieś zmiany, bo stagnacja w nim jest w innych sferach, a to za wcześnie.