Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic ? facet... :(

Polecane posty

Gość gość

no wiec od pol roku pisalam z facetem..dojrzaly, fajny, wyksztalcony, kulturalny człowiek..znalam go ale nie osobiscie juz wczesniej nim zaczelismy pisac..ale nie spotkalismy sie od kiedy piszemy ze soba bo nie mamy narazie takiej mozliwosci ze wzgledu na odleglosc..on mnue pokochal i ja jego mozna powiedzIEc ze bylismy ze soba juz tyle ze wirtualnie poki co ale mielismy w zamiar sie spotkac..codzien pisalismy ze soba bylo dobrze, twierdzil.ze jak ze mna nie będzie to nie będzie juz z zadna..ze chce ze mna sie pobrac, miec dzieci, to jest dojrzaly facet wiec raczej mówil. to calkiem powaznie..ale cos sie popsulo tylko niewiem co..wiem ze mial w ostatnich dniach duzo na glowie, prace ma zwiazAna z codziennym stressem i aktywnoscia, przez co rozumie ze może byc zmeczony ale on przestal sie do mnie odzywac..tzn mamy kontakt przez fb glownie i tel..tel nie odbiera na fb nie wchodzi..a wiem.ze wszystko z nim JEst ok ze zyje i gdyby chcial to by mogl..a ten milczy..:( niewiem czemu..nic takiego sie nie wydarzylo miedzy nami jeszcze jak ostatnia wiadomosc mi pisal 2.11.15 to pisal ze popiszemy jeszcze wieczorem a wieczorem juz nie wszedl na fb i nie wchodzi do dzis..strasznie mnie to boli..niewiem co robic, jechac do niego czy czekac az Sam sie odzesquerda :( nie mam pojecia jak.mam sie zachowac

Gość gość
zakochaj sie wemnie on juz ma inną;-) jestem slodkim 50latkiem:-)

Gość gość
Nie rób nic. Dałaś mu znać i to wystarczy. Niewiadomo co jest i gdyby chciał żebyś wiedziała to by znalazł czas żeby ci to powiedzieć. Chyba że przydarzył mu się wypadek. Nie usychaj z tęsknoty, nie cuduj z wyjazdem tylko czymś się zajmij.

Gość gość
Ma cie w d***e. Najprawdopodobniej jestes zapchaj dziura.

Gość gość
dzis postanowilam zeby kolega z jego dziewczyna napisali do tego mojego..czy niewie co sie ze mna dzieje bo ze nie wchodze na fb , myslalam ze sie zmartwi czy coś..a ten nic..tylko odpisal a co sie stalo a oni mu odpisali ze poprostu nie maja ze mna kontaktu i czy niewie co ze mna a ten juz nic nie odpisal :( niewiemm co sie dzieje zaczynam wpadac w panike :( kocham go i nie chce stracic:( nie wierze w to ze wtedy klamal gdy mówil ze mnue kocha..poprostu nie wierze w to ;(