Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćHakam20

Ja wraz z rodzina jestesmy z Syrii od 15 lat tu dom mamy...

Polecane posty

Gość gośćHakam20

Moj tato przyjechal do Polski 15 lat temu a ja mialem wtedy 5 lat. Teraz mam 20 lat i mamy dom i prace tutaj oraz panstwo nam pomaga zasilkami bo 10 lat temu tato sprowadzil braci,siostre,babcie i dziadka. Ogolnie jest juz nas okolo 25 osob. Mieszkamy w dwoch domach w sumie duzych. Ja skonczylem szkole i tez pracuje w firmie taty. Chodzilem do polskiej szkoly. Na poczatek bylo trudno ale z biegiem lat opanowalem wszystko jak prawdziwy Polak i czuje sie nim. Potepiamy kazdy terroryzm i isis ;) W miasteczku co mieszkamy na kujawach byla remiza i poprosilismy burmistrza by nam dal a my meczet zrobimy,bo kosciol jest ale my tez chcemy sie modlic. On niechcial dac to tata papiery wyslal do sejmu z donosem i juz nam dadza remize. Wolimy na uboczu byc jak te amisze z ameryki. Mam nadzieje ze pomozecie innym naszym i przyjmiecie ich tez jak nas przyjeli. Mysle ze i tak bedzie tu jak w UK czy Francji,wymieszamy sie. Ja mam kobiete Polke. Kochamy sie ale na poczatku niechciala chusty nosic. Szybko ja przekonalem i nosi. Polska to tez moj kraj. Dziekuje narodowi polskiemu za wszystko.

Gość gość
jeżeli obiecujesz się nie wysadzić to luz

Gość gośćHakam20
Obiecanki cacanki jak mawia wasze przyslowie. Jesli chcecie mozecie chodzic do meczetow i zmienic wiare jak moja dziewczyna. Na poczatku niechciala ale szybko ja przekonalem jak z chusta.

Gość gość
Podobno nosicie turbany bo wstydzicie sie swoich brudnych ryjow, to prawda?

Gość Antytroll
Nie karmić trolla.

Gość gośćHakam20
Nie nosimy turbanow ani troli nie karmimy. Normalni jestesmy i tylko biedni. Tak jak w TV opisuja nas i dlatego musimy wedrowac do europy. Wy tez nie nosicie turbanow przeciez tylko jarmulki a rzadko widac Polaka bez jarmulki,ciekawe dlaczego? Jaki swiat jest maly

Gość gość
Prowo i to bardzo slabe -4/10

Gość gość
Hakam a kozami to ty sie nie powinienes zajac?

Gość gość
najpierw koza potem polka… miejcie to w glowach zanim sie zakochacie drogie panie w tym pachnacych szarmanckich brudasach.

Gość gość
najpierw polak a potem już nikt ah zapomniałem polka jako jedyna kobieta na tej planecie nie lubi polaka tylko obcych. Pytanie dlaczego ? Czy są takiie głupie zeby feministki iim wmówiły że każdy mezczyzna w polsc e to pijak lub może nie daje pieniedzy a licza na to że głupa zrobia w c***a