Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki tak bardzo chca wiązac sie z muslimami którzy ich oczywiscie beda

Polecane posty

Gość gość

bic, kazdy o tym wie.

Gość gość
Pytanie do wielbicielek muzlimow, nie przeszkadza wam to ze wasz \” pachnacy\” kebabem kochas wczesniej bzykal koze?? :D

Gość gość
Moje dwie bliskie koleżanki tez kiedyś były z ciapatymi i po odejściu od nich sytuacja wygladała mniej wiecej tak samo. Muzlumy rozkochują w sobie białe Europejki, zeby płodzić dzieci z nimi i siła zmuszać do przejścia na islam!!

Gość gość
Bo Polacy to pijacy.

Gość gość
Ja alkoholu nie piję.

Gość gość
wszyscy jestesmy ludzmi jedynego P. BOGA!

Gość gość
W pelni zgadzam sie z przedmowcami i popieram to co napisali!!!Przez siedem lat we Francji napatrzylem sie na polki na goscinnych wystepach,ktore bez skrupulow p******ily sie za kase lub darmo z marokancami,algiercami i tunezyjczykami.Ciezko mi je nazwac wogole kobietami-bo kobiety sie szanuje a to sa zwykle s****wa!!! :-) Nie zal mi tej polki ani innych moze -sie naucza ,chociaz watpie w to gleboko!!!To zwykle szmaty sa, i nie da sie szanowac kobiet. Zawuażcie kobiety nic nie robią zeby zwalczac terroryzm żeby wyrzucac tych tkz. migrantów złodzieji gwałcicieli terrorystów. Polki to zwykłe g****o wogole kobietom tylko na kasie zalezy. Zero pomocy, rzygac mi sie chce jak widze polke która mówi co ona w rzyciu nie zrobiła a jak sie ktos tylko zasmieje to potrafi pobic.

Gość gość
Dajcie spokoj do Polek to nie dotrze gdzie kolwiek byscie to pisali czy na kafe czy na netk.. . One mysla ze po to to piszemy bo jestesmy zazdrosni i boimy sie ze nas nie zechca. Polki są chorymi materialistkami , nie wolno je szanować.

Gość gość
prawda jest taka ze ciapki smieja sie z naiwnych polek bo maja je za szmaty do podlogi eheheh na poczatku ladnie pieknie bajeruja zeby zerznac a te glupie mysla ze beda mialy pieniadze i piekne zycia ale co potem sie dzieje hahahahha w pale w pale i siedz jak szmata w kacie ani mrrrruuuu mrrruuuu taka jest prawda 15 lat jestem z granica i wiem co mowia muzelmanie o naszych kobietach i madre polki (Ale ich jest bardzo mało) nigdy sie nawet nie spojza na tych typow angielki to juz wogule nimi zygaja taka jest prwda!

Gość gość
Jestem POLKĄ!kocham Polskę. nie rozumiem jak mozna sie wiązac z arabusami. Niu uważam, że araby to gorsi ludzie, sa inni. nasze kultury sa inne. Dziewczyny, musicie to zrozumiec. Nie ma cudów- zawsze konczy sie to identycznie. Dla polek sa polacy. Nasi sa najfajniejsi. A że lataja w dresach… mi tez zdaża sie latac w dresiku- bo mi wygodnie. Mój facet tez lata w dresiku. Ale kiedy ja ubieram się ładnie- on tez się postara. Nasi faceci to złote raczki. A że nie każdy jest księciem… no cóż, nie każda jest księżniczką. Kobieta swoim zachowaniem pokazuje mężczyznie jak ja traktować. Trzeba miec klase i sie szanować wzajemnie. Przede wszystkim, kobieta powinna potrafic zadbac o siebie- o swoja kulture, wygląd…. o finanse równiez. Wchodząc w związek ma byc łatwiej dla obojga, a nie jedno staje sie ciężarem dla drugiego. A niestety Polki to Egoistki które nigdy nie beda szanowane i niczego sie nie dorobią

Gość gość
polki to k***y i z tego sa znane ze sa latwe a nie najpiekniejsze