Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Klaudia

to prawda że Ci co mają mniej dają więcej

Polecane posty

Gość gość Klaudia

moja mam mieszka za granicą i robi paczki małemu ciagle, kupuje mu ubranka, zabawki, miseczki, łyżeczki itd , a tesciowa jest na miejscu i mają trzy razy wiekszy zarobek i maly jedyne co dostal do grzechotka... nie chodzi o to że jestem chciwa, to przykre, że babcia ktora wyczekiwała na wnuczka nie daje od siebie nic i sie nie interesuje, a moja mama rozmawia z nami codziennie na skejpie, i daje ile może nie jest u nich źle z kasą bo dobrze, ale nie maja takich zarobkow jak tescie !

Ci co maja duzo daja malo i dlatego maja duzo, a tak naprawde od czlowieka zalezy. Moze szykuja drozszy prezent dla wnuka

Gość gość
to nie teściowej wina że nie stać cię na dziecko i trzeba ci wszystko kupować twoje dziecko będzie kiedyś dziedziczyło po teściowej więc się nie martw, przyjdzie czas to się dzieciak dorwie do jej pieniędzy, niestety musi poczekać

Gość gość Klaudia
ale mnie stać na wszystko :), chodzi poprostu o zainteresowanie :)

Gość gość
A czy zaineresowanie mierzy sie prezentami, paczkami ? Poza tym zebyc nie wiem co zrobila dla swojej mamy jestes córka , ktora ma dziecko, a dla tesciowej dziewczyna , ktora urodzila dziecko jej ( chyba ) synowi.. Więc , wiesz ciesz sie , ze tesciowa sie nie wtraca, zyj sobie po swojemu, nie oczekuj czekogolwiek, a nie bedziesz rozczarowana :)

Gość gość Klaudia
teściowa próbowała soe wtrącać, ale powiedziałam jej ze ona juz swoje dzieci wychowała i teraz moja kolej i ona nie ma prawa sie wtracac , probowala robic to juz w ciazy :/

Gość gość
Klauduniu,twoje topiki są już żałosne.Co rusz zakładasz nowy i myślisz że tutaj czytający mają amnezję i nie jestes rozpoznawalna.Może powinnaś zmienić temat,a może ci się nudzi to niech ci stary zrobi drugie dziecko,bedzie wiecej zajecia a nie pisanie głupot. Poza tym pamietaj,tesciowa niczego nie musi, twoja matka jesli zechce,dzieci sobie zrobiłas dla siebie a nie dla babć.