Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego duzo polek przyznaje sie do tego że jest zoofilkami i dużo ukrywa to, s

Polecane posty

Gość gość

kad to sie wzięło

Gość gość
Hahahaha :D

Gość gość
Kto reaguje smiechem na prawde, boi sie jej

Gość gość
Kiedys była i dalej jest tylko troche mniej, faza na yorki taki trend, dużo kobiet chce miec yorki. Jak myslicie po co ?? :D przecież kobiety od małego nigdy nie lubiały psów zawsze w głowie kariera itd. Ja mysle że do lizania ich p**d są im potrzebne blleee

Gość TakajednazWarszawy
Doskonale wiemy po co im psy :D do lizania cip . Znam dużo kobiet co mają psy i czestą widziałem jak im szpary lizał, oczywiscie zaraz napiszecie że żarrtuje ale niestety nie. Każdy kto ma dziewczyne z psem niech zamontuje kam u niej w domu czy mieszkaniu, po 2 dniach odtwórzcie zobaczycie zę mówie prawde

Gość gość
10:45, ty za to nigdy nie "lubiałeś" się :D ze słownikiem ortograficznym, zwyrolu. Skąd wiesz, kto lubi psy i po co mu one? Z doświadczenia? :D

Gość gość
gość dziś Z obserwacji . Człowieku nie wiem czy ona czy on jestes ale weź zamontuj kam u jakiejs dziewczyny co ma psa i sam/sama zobaczysz jaka jest prawda. Spytaj sie jakiejs kobiety po co c*****es nie będzie umiała odpowiedziec. nam np. pies do obrony służy

Gość gość
Dobrze autor mówi chodź moze przesadza ze jest tych polek duzo co z psami no wiecie. Też słyszałem i 2 czy 3 razy widziałem jak kobieta tzn. dziewczyna dawała psowi lizac, śmiesznie to brzmi i takie nie do uwierzenia ale taka jest prawda

Gość AngelaMerkel
Bo kobiety to zwyrolki i zoofilki , odbija w łeb juz im od dawna z braku rozumu

Gość gość
he he he