Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieśmiałyy

dziewczyna przestała robić

Polecane posty

Gość Nieśmiałyy

Mam taki problem z moją dziewczyną, że ostatnio przestała cokolwiek robić w tych sprawach. Wcześniej zawsze robiliśmy wszystko (seks analny, oralny, ona lubiła być bita, ale ja się na to nie zgadzałem i ogólnie różnych rzeczy próbowaliśmy), w sumie ona mnie do tego wszystkiego zawsze namawiała, bo ja nieśmiały jestem (ona też jest nieśmiała, ale w tych sprawach jakoś lepiej jej idzie). I właśnie przez tą nieśmiałość zawsze starałem się niczego nie okazywać i powstrzymywałem się, mimo, że było strasznie przyjemnie i jak kiedyś zapytała się mnie co czuję jak to robimy to nieśmiałość wzięła górę i odpowiedziałem, że nic. Ona nic wtedy nie powiedziała, ale od tego czasu przestała cokolwiek robić, a nawet o tym wspominać. Zawsze to ona mnie namawiała do tych wszystkich rzeczy i ona wszystko zaczynała, a teraz kompletnie nic. Pomóżcie, nie wiem co mogę zrobić, żeby to wróciło!!

Gość gość
ale ofiara losu z ciebie, nie martw sie, dziewczyna znajdzie sobie prawdziwego mezczyzne, przy którym bedzie czuła sie kobietą i twoje problemy same sie rozwiązą

Gość
maskara:O tez na jej miejscu poczułabym się urażona i to bardzo...

Gość gość
Jestes dupa....nie facet

Gość
kobiety chcą komplementów, chwalenia, że jest świetnie itp., a ty wyskoczyłeś z NIC :D

Gość gość
Skoro powiedziałeś że ,,nic" to się nie dziw że przestała

Gość gość
Pewnie już ją dyma prawdziwy facet. Po co jej taki nieudacznik jak Ty ciemiego..

Gość gość
Ale wypaliłeś:o Gdybym była na jej miejscu to chyba oczekiwałabym przeprosin i jakiegoś wyjaśnienia że wcale tak nie myślisz itd i oczywiście szczerego wyznania, takiego jak tutaj np. Kup jej kwiaty, zorganizuj miły wieczór, niech poczuje się wyjątkowo i okaż jej pożądanie czyli weź się w garść i zainicjuj zbliżenie z nastawieniem głównie na jej przyjemność...może pomoże.

Gość gość
Sam coś zainicjuj c***o

Gość
Dobra nie chce cię dobijać. Jedyne wyjście to powiedz jej prawdę. To co napisałeś tu.:) Ze było ci bardzo dobrze, ale się zawstydziłeś..:D

Gość nieśmiałyy
Jeszcze bardziej wszystko spaprałem... Jakieś pół godziny temu zapytała się mnie czy na prawdę tak całkiem nic nie czuję, a ja chciałem zaprzeczyć i powiedzieć wszystko, ale nie wiedziałem jak i przez przypadek powiedziałem, że mam wrażenie, że jej na mnie nie zależy, tylko na seksie i wyszedłem z domu, chociaż tak na prawdę tak nie myślę i sam nie wiem dlaczego to powiedziałem!! I teraz siedzę na dworze i nie wiem co mam robić, bo nie wrócę do niej teraz, pomocy!!!

Gość
nieśmiałyy dziś chyba tylko szczera rozmowa pomoże...:)

Gość gość
Sam siebie uderz jak już koniecznie musisz się wyładować...

Gość gość
Ty nie jestes nieśmiały. Ty jestes skończonym idiota..

Gość gość
Niech sobie poszuka prawdziwego mężczyznę. Po co jej ktoś taki jak Ty????

Gość nieśmiałyy
Tylko nie wiem jak z nią normalnie porozmawiać, bo ja tego tematu nie zacznę, a wiem, że ona o tym po tym co przed chwilą zrobiłem na pewno sama nie zacznie mówić, tylko będzie udawała, że nic się nie stało i nie będzie o tym wspominać

Gość gość
A ja czekam, kiedy nieśmiałyy się wreszcie podpisze: to ja, wasz PROWOKATOR

Gość
gość dziś szczerzę to też na to czekam...:D zdradziłeś się czymś...:P

Gość gość
Lubicie brać ptaka do buzi?

Gość gość
Nie lubimy a ty lubisz? :-)