Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćośćgość

Dlaczego pociągają mnie tylko mężczyźni, z którymi nie stworzę udanego związku?

Polecane posty

Gość gośćośćgość

To się powtarza w kółko. Pociągają mnie faceci tacy, którzy mają charakter szefa. Oni potrzebują za to takiej zołzy- suki na dziewczynę, co by snuła intrygi i wydawała kasę, a ja jestem totalną odwrotnością. I ZAWSZE trudno mi znaleźć jakikolwiek wspólny język z tymi, którzy na mnie działają. A z pozostałymi facetami mam rewelacyjny kontakt. No i klops. Da się to jakoś pogodzić?:P

Gość gośćośćgość
To jest coś na zasadzie: w dzieciństwie często dzieci zabierają sobie zabawki:P I mnie pociągają tacy dorośli chłopcy, co lubią zabierać, ale sama nie zabieram:P Jakoś nie umiem:P I chciałabym, żeby analogicznie do dzieciństwa, mieć takiego faceta, co by zabierał dla nas obojga:P If you know what I mean:P

Gość gość
Mam to samo. Wlasnie rzucilam kolejnego "szefa". Mili chlopcy na mnie nie dzialaja...

Gość gośćośćgość
Czemu go rzuciłaś? Możesz powiedzieć coś więcej o sobie? Np. yw jakim przedziale wiekowym mniej więcej jesteś, jakiego typu pracę wykonujesz/co chcesz robić/ w czym byś się widziała? Ogólnie oczywiscie:)

Gość gośćośćgość
Może to jest jakiś syndrom potencjalnej kury domowej:P

Gość gość
Bo jak każda kobieta chcesz tego czego mieć nie możesz i marzysz o nierealnym... to was drogie Panie gubi.

Gość gość
kobiety mają skłonność do nieodpowiednich facetów dlatego większość kawalerów szczególnie po 30to sympatyczni, fajni, odpowiedni mężczyźni na związek. Szczególnie dlatego, że kobiety nie chcą odchodzić od tych swoich drani.

Gość gośćośćgość
To nie tyle jest tak, że sobie myślę: "chcę". Tacy faceci po prostu na mnie działają. A jak wiadomo, bez pociągu sexu nie bedzie:P

Gość gośćośćgość
Taki sympatyczny właśnie dla wszystkich (czy kawaler, czy nie), to wydaje mi się kolesiem bez jaj albo poglądów.

Gość gośćośćgość
Tia, cytaty bez źródła, które równie dobrze mógł wymyśleć znudzony 13 latek, jak i bezrobotny 40-latek- źródłem rzetelnej wiedzy o świecie:D

Gość gośćośćgość
Hahaha. Potwierdzone? A niby jakim źródłem danych? Znów źródeł brak. W internecie to każdy sobie może napisać źródło wyssane z palca, żeby poprzeć mądrość wyssaną z palca i wyjść na znawcę tematu. A i może użyć googletranslatora, by nawet słów z obcego języka użyć, nie znając go. Ale zyska na wrażeniu rzetelności:D Pozdro.

"Na trop listów od wielbicielek do „boskiego fuhrera” wpadł w 1945 roku amerykański żołnierz niemieckiego pochodzenia W.C. Emker." xxx Wątpię żeby żołnierz miał 13 lat.

Gość gośćośćgość
Czy Ty rozumiesz po polsku? Napisałeś CYTAT: "Na trop listów od wielbicielek do „boskiego fuhrera” wpadł w 1945 roku amerykański żołnierz niemieckiego pochodzenia W.C. Emker." A ja się pytam, skąd ten cytat pochodzi.

Gość gość
To nie tyle jest tak, że sobie myślę: "chcę" x Nie musisz mówić, czy nawet myśleć że chcesz... robi to za ciebie podświadomość. Zawsze bardziej pociągające jest "złe", bo dobre kojarzy się z nudą i jest dość przewidywalne.

Gość gość
zostawilam go bo nie uda mi sie z nim nigdy miec satysfakcjonujacego zwiazku. to byl taki zwiazek - toksyna, taki, w ktorym byly tylko skrajne emocje. gora - dol. roller coaster. i to nie jest tak, ze takich wybieram swiadomie. zawsze na poczatku sa mega mili, wydaja sie maga mili, mega rodzinni, a jak juz sie zakocham to wylazi to cos. po prostu mam jakies predyspozycje do zwiazkow, ktore sie "cpa". ktore sa niespokojne, niestabilne. mysle o psychoterapii. a mam lat 35. i stanowisko samodzielne, specjalista. chcoiaz nie wiem dlaczego o to pytasz. zostawilam go pomimo,z e bardzo kocham. z nadzieja, ze spotkam kogos,z kim stworze szczęśliwy, solidny związek. Taki, który nie rozpieprzy się na pierwszym zakręcie. no i to tyle chyba.

Gość gośćośćgość
A czy nie masz przypadkiem męskiego zawodu?:P

Gość gość
taki damsko-meski zawod. bez typowosci plcioweji :)

Gość gość
plciowej oczywiscie

Gość gość
Dlaczego pociągają mnie tylko mężczyźni, z którymi nie stworzę udanego związku? x Bo jesteś kobietą :P