Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić gdy cierpi się w małżeństwie, leczy na depresję a i tak chce się zabić

Polecane posty

Gość gość

Jak poradzić sobie z chęcią samobójstwa? Biorę lek antydepresyjny ale i tak mam ochotę popełnić samobójstwo. Moje małżeństwo okazało się pomyłką. Dzieci nie mam, nie mam dla kogo żyć. Rodzina jest bardzo daleko. Nie widzę dla siebie możliwości powrotu. Nie mam perspektyw, zarabiam grosze, nie stać mnie też na drugie studia. W rodzinie męża jestem nieakceptowana, leczę się na depresję, mimo to myśli samobójcze są nadal.

Gość gość
pomodl sie do Boga:)

Gość gość
to bierz rozwód, zaczynaj od nowa, idz pogadać do psychologa

Gość gość
odejdz

Gość gość
rozwiesc sie ??

Gość gość
wiele malzenst okazuje sie pomylka ale nikt z tego powodu nie chce sie zabic! to dobrze ze nie macie dzieci latwiej sie rozstac RAZ NA ZAWSZE! i co z tego ze rodzina daleko , dzisiaj mamy szybkie pociagi i samoloty , moja mama tez mieszka odemnie ponad tysiac km a jest u mnie co drugi weekend , samolotem leci 50 min . Skontaktuj sie z rodzina i jedz do nich Sory lala ale masz problem z d**y - uwierz mi sa wieksze a ludzie zyja

Gość gość
tylko to małżeństwo trzyma cię w takim stanie, po rozwodzie będziesz mogła wszystko co tylko chcesz, ten związek działa na ciebie destrukcyjnie, najlepiej poproś o pomoc psychologa, który pomoże ci spojrzeć na twoje możliwości z innej perspektywi i pomoże ci uwierzyć w siebie bez tego możesz nie znależć w sobie dość siły na zmiany...nie bój się , bo jesteś warta lepszego życia...