Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ten ch...nie płaci alimentów jest bezkarny

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie co z tego ze mam zasadzone alimenty jak ich nie mam tak naprawde grosza nie placi na syna...brak mi juz sil a komornik nic nie sciagnie bo on na czarno robi .co ja mam dalej zrobic moze ktoras miala podobna sytuacje poradzcie co dalej

Gość gość
dodam ze fundusz mi sie nie nalezy bo o pare zl mi przekrocza dochody...

Gość gość
Złóż wniosek o alimenty z funduszu alimentacyjnego, a temu ujowi będzie rósł długł. I jak dalej nie będzie płacił to za kilka lat go wsadzą :)

Gość gość
napisalam ze nie nalezy mi sie fundusz

Gość gość
A ch.j z twoimi alimentami chciwa dzifko.z jakiej racji ma ci ktoś płacić?chciałas się ruhać to masz.Ponus sama odpowiedzialność za bahora którego ty sama wysrałas.głupi koczkodan!

Gość gość
A skoro ci się nie należy z funduszu, to musisz udowodnić to, że pracuje na czarno i założyć sprawę. Jest też taki przepis, że jeżeli ojciec nie płaci to muszą wtedy płacić jego rodzice - choć nie wiem jak to dokładnie wygląda. Poza tym wydaje mi się, że mimo tego, że nie pracuje komornik mógłby zacząć "ściągać" z niego zabierając mu wartościowe rzeczy z mieszkania. Ogólnie radzę ci poczytać więcej i dokładniej w necie. Albo może postrasz go, że jeżeli nie zacznie płacić to zaczniesz pobierać alimenty z funduszu (bo przecież nie wie, że ci się nie należą, prawda?), a mu będzie rósł dług i go wsadzą. I wtedy może jednak zdecyduje się ci płacić.

Gość gość
no coz, strategia kopulacyjna mężczyzn polega na tym żeby zaplodnic maksymalną ilość kobiet bo przecietny facet może zrobić dziecko nawet i kilka razy dziennie. dlatego faceci powinni "r***ać wszystko co na drzewo nie ucieka". no ale z kobietami jest inaczej kobiety powinny starannie wybierać kopulanta bo mogą mieć maksymalnie 1 dziecko rocznie. dlatego istotny jest staranny wybor partnera żeby to dziecko odpowiednio wychowac. no ale skoro uwieżylaś w bajeczki że kobieta tak jak i facet może sie bzykać z kim tylko chce to takie są skutki. niech to będzie przestrogą dla innych.