Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

załuje ze sie nie uczylam i nie poszlam na dobre studia

Polecane posty

Gość gość

;( szkoda, że rodzice mnie lepiej nie motywowali

Gość gość
jakie to są dobre? :O ja skończyłem prawo i musiałem emigrować z LOLski :O

Gość gość
a ja żaluje , ze nie nie przeleciałem wszystkich lasek , które mi proponowały seks

Gość gość
Mam 30 lat juz za mna wszystko

Gość gość
Ja też się nie uczyłem, nie mam nawet matury. Lat 24. Nie miałem motywacji do nauki odkąd pamiętam. Do pracy też nie mam, jestem bezrobotny, nigdy nie pracowałem.

Gość gość
Powiem Ci na pocieszenie, że ja pracuję w dużej firmie, gdzie są ludzie bo różnych kierunkach. Studia to tylko część sukcesu. trzeba umieć się sprzedać dobrze się prezentować, być oczytanym, wygadanym, bez tego to i dobre studia na nic. Ja pracuję w handlu, są tacy po ekonomii co ich nikt na spotkanie z klientem nie wyśle a pojedzie ktoś po humanistycznych co umie zagadać zachowa się ok zaprezentuje

Gość gość
Problem nie leży w twoim wykształceniu tylko mentalności jakbyś skończyła dobre studia to tez byś narzekała bo zawsze się znajdzie ktoś kto ma lepiej od ciebie.

Gość gość
U mnie na medycynie jest kilku 30latków więc dla chcącego nic trudnego :)

Gość gość
Mam to samo. Nienawidzę siebie za to. Mogłabym miec dobra prace i dużo kasy. A tak to jestem sprzątaczka i na nic mi nie starcza.

Gość gość
Na naukę nigdy nie jest za późno, jak się chcę to zawsze można pójść na studia. Ja teraz poszłam na pedagogikę na uczelni www.ignatianum.edu.pl w Krakowie, jestem bardzo zadowolona ze swojej decyzji, studiuję to co mnie interesuje i z czym wiążę przyszłość

Gość gość
No widzicie.Ja poszedłem na studia inżynierskie, zaocznie w wieku 24 lat.Jest w porządku i skończę w terminie mam nadzieję. Jeszcze rok.U siebie mam ludzi po 30-tce którzy upatrują awansu w pracy po zdobyciu wyższych kwalifikacji.Idź na kierunek, który cie interesuję.