Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwera

Mąż filtruje przy mnie z innymi kobietami?

Polecane posty

Gość gośćwera

Cholera strasznie mi to przeszkadza, jestem zazdrosna, jak jesteś jakaś inna kobieta flirtuje , prawi jej komplety, a mnie traktuje ostro albo jakby mnie nie było. Coraz bardziej się to pogłębia próbowałam z nim rozmawiać ale on nie widzi problemu. Jestem świeżo upieczoną mamą , mam 3 kg na plusie , chodzi głównie o brzuch, boli mnie że mąż śmieje się ze mnie, niby w żartach ale jednak. Zaczęłam ćwiczyć, poszłam do kosmetyczki, ale dalej czuję się xle. Dziewczyny dajcie jakąś dobra radę,

Gość gość
cóż tu poradzić...twój mąż to burak. Pytanie tylko czemu tego nie widziałaś wcześniej? bo na pewno też zachowywał się podobnie

Gość gość
mi sie wydaje ze twoj mąż w prymitywny sposob chce zmotywowac Cie zebys poprawiła swoj wygląd...

Gość gość
masz debila a nie meża zacznij ty z kimś flirtowac ja bym go wykopała

Gość gość
odwiedziła mnie koleżanka, chuda jak modelka, mąż zgłupiał, (kiedyś się z niej śmiał że cycki to ma na plecach) sama chciałabym mieć taki płaski brzuch, Zaczęłam ćwiczyć , przeszłam na dietę, mam te 3 kg na plusie, ale staram się coś z tym zrobić

Gość dns
3kg i już taki problem? a co będzie jeśli poważnie zachorujesz? stary spierdzieli gdzie pieprz rośnie

Gość gośćwera
dns 17.35 też się nad tym zastanawiałam co by było może nie jak zachoruję ale jakby po ciąży zostało mi 10,

Gość gość
Dobra rada- walnij mu w eb czyms lub zwyczajnie zostaw. Serio. PO dwoch porodach mam 10 kg ma plusie, z rozmiaru M przeszlam na rozmiar L a maz uwaza, ze wygladam tylko seksowniej.Sama po sobie widze, ze przydaloby mi sie zrzucic 5 kg ale nigdy nie uslyszalam slowa krytyki ze strony meza.

Gość gośćwera
Czuje się samotna, odzucona, chociaz nic mi nie brakuje, dbam o siebie, staram sie byc atrakcyjna , dbam o dom i dziecko. Czuje sie czasami ze jestem potrzebna tylko do sprzatania, do ugotowania obiadu, zajecia sie dzieckiem, bo oczywiscie maz jest zawsze zmeczony.

w sumie to nie chce mi się wierzyć, że głupie 3kg może robić aż taką różnicę. Pewnie wylazł z niego "charakter" po prostu- albo wcześniej tego nie dostrzegałaś. Nie on jeden taki pies na baby.

Gość gośćwera
czasem myślę że jego zachowanie to pierwszy krok do zdrady. Kiedyś jego oczy cieszyły się na mój widok, teraz widzę ten błysk jak patrzy i flituje z innymi laskami. Rozmawiałam z nim i nic zero reakcji, jego obrona to że się czepiam, brakuje mi czułości, zaczęłam się źle czuć w tym związku.

Gość gośćPanicz
Wera. Moja zona po wazyla 54kg i byla swietnie. Tyle wlasnie kazalem i chcialem by wazyla. W lecie troche sie ofacila i przytyla 1kg tj 55kg. Wyjepalem ja z domu i powiedzialem,ze jak nie spali to koniec z nami. Dalem jej 3dni na to. Wrocila po 3 dniach z waga 52kg wiec uznalem,ze norme wagowa podniosla sobie i niech tak juz zostanie. Tobie radze tez schudnac. Maz flirtuje bo mu w lozku nie dajesz tego co by chcial. Mozliwe,ze i por/nole oglada bo tam ma wiecej podniety klodo. Tylko tu nie krzycz zes taka cudowna w lozku. Wy wszystkie na kafe ino ryja drzecie jakie to wy nie wspaniale w te klocki a coz to wspanialego jest w lezeniu i czekaniu krowy?

Gość gość
dostałby w pysk i albo dałoby mu to do myślenia i zmiany zachowania albo dostałby pozew rozwodowy, nie wiem jak można się upokarzać przy kims takim i jak w ogóle można brać ślub- nie zmienił się z dnia na dzień, jak lubi flirtować, to robił to też wcześniej

Gość gość
Wymień mu FILTRY :P

Gość gość
3kg to nawet nie widać.. Może chodzi o to że jest DZIECKO. niektórym facetom odbija po narodzinach dziecka

Gość gośćwera
3 kg widać po moim brzuchu przed ciąża był płaski, teraz taki nie jest, i biust mam większy. Jeśli chodzi o seks nie jest tak często jak przed ciąża, ale mamy 3,5 mis synka, i różnie to bywa.

Gość gość
Facet nie dojrzał do roli ojca,

Gość gość
Ty z taką łachudrą seks uprawiasz???

Gość gośćwera
Dziewczyny co zrobiłybyście w mojej sytuacji?

Gość gość
Zmień się ; np. fryzurę, makijaż, nowy ciuszek nie zabiegaj o niego, faceci lubią gonić króliczka

Gość gość
Staram się ładnie ubierać, nawet w domu mam delikatny makijaż, włosy zadbane, tak ogólnie uważam że jest całkiem fajną kobietą Może faceci nie są monogamiczni i w tym problem, jesteśmy razem już 11 lat, pamiętam jak to było na początku, z łózka nie wychodziliśmy, czułość non stop.Wiem że związek z wikem ewoluje

Gość asdsas
Odstrzel się, zrób ładny makijaż i fryzurę i Ty zacznij flirtować z mężczyznami, oprócz tego, to przemyśl, czy ten burak, zwany dalej Twoim mężem jest tego wart.

Gość gośćwera
wcale mu na mnie nie zależy próbowałam z nim pogadać to mi powiedział jak ci nie pasuję to ja cię nie trzymam

Gość gość
Jakby mi tak powiedziałby dostałby w pysk

Gość gość
dobrze ze mój normalny

Gość gość
filtruje czy FLIRTUJE ? bo jak filtruje to ciekawe co he he

Gość gość
Może już dopuścił się zdrady i ma się teraz za nie wiadomo jakiego buchaja. Niektórzy faceci nie wytrzymują tych kilku tygodni bez seksu po porodzie. Tak już mają łajzy.

Gość gośćwera
FLIRTUJE-nikt nie jest nieomylny