Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123ja

poszedl na parapetowke i nie wrocil na noc...

Polecane posty

Gość gość
Mój też jest na baletach i nocuje u kolegi. Ostatnio ja byłam na 2-dniowej integracji. Jedyny warunek to informacja gdzie jesteśmy/ kiedy wrócimy i meldunek po dotarciu na miejsce, że wszystko okay (przy dalszych wyjazdach). A i tak zazwyczaj rozmawiamy przed snem, życząc sobie słodkich snów lub wysyłamy SMS. Jesteśmy 11 lat razem i powiem szczerze, ze ten schemat się sprawdza.

Gość gość
My też, dajemy znać że dojechaliśmy, że wsiedliśmy do autokaru itd. Ale generalnie jedno z nas wychodzi- to drugie daje mu luz, nie dzwoni, nie pisze, nie dopytuje. Kiedy wróci, to wróci. No chyba że dostaniemy jasny komunikat że będziemy o konkretnej godzinie, to powiedzmy że godzinę później dzwonimy i próbujemy się dowiedzieć, ale też bez paniki.

Gość gość
Jesli to jedno takie wyjscie, to nie ma co robic tragedii. Moj za to wylazi 2-3 razy w tygodniu, zawsze pije, czasem nie wraca na noc i wtedy ja tez nie moge spac. Nie dlatego, ze sie martwie, bo on sobie jakos poradzi, tylko dlatego, ze mysle czy to jest juz ten moment, zeby go wywalic z chaty, czy jeszcze dac szanse. Tez mamy dziecko... :( Faceci to przekleci egoisci.

Gość gość123ja
Chyba większość tu nadal myśli ze ja non stop do niego wydzwanialam i pisałam by dowiedziec sie gdzie jest i co robi .nic z tych rzeczy.polozylam sie spokojnie spac i usnelam bo wiedziałam ze wróci o normalnej porze do domu. Przede wszystkim bylam przekonana ze wróci! No ale nic to . Mam nadzieje ze to ho czegos nauczylo i więcej takich numerów robic nie będzie.

Gość gość
O której wrócił?

Gość gość
Na parapetówę normalne pary CHODZĄ RAZEM!!Jak nie razem to wcale.Ewentualnie jeżeli kogoś nie ma i się zgadza aby partner szedł sam.Ta sytuacja jest chora - ty sama z dzieckiem a on używa do tego na noc nie wraca.Zaznacz ze to ostatni raz i przejrzyj tel,maile itp

Gość gość
my też raczej chodzimy wszędzie razem

Gość gość123ja
Ale tam sami faceci byli większość to kawalerowie to jak miałam iść z nim? Tel mu nie przeglądałam.nawet mi to do Gliwy nie przyszlo on taki byl nawalony ze nie kontaktował nic. Dzis mi kwiatka na przeprosiny kupił.wczoraj tez przepraszal i sie kajal .

Gość gość
Mój mąż chodzi wszędzie nie bronie mu ale muszę wiedzieć gdzie i z kim jest i mieć info, że już wraca (zazwyczaj pisze mi smsa, że właśnie jedzie taksówką albo MPK). Resztę mam gdzieś. Wiem, że mnie nie zdradzi i to mi wystarcza. Jednak jeśli mąż by mi powiedział, że już wraca a by nie wrócił to nie ukrywam martwiłabym się i miałabym pretensje. Jak nie chciał wracać mógł żonie napisać sms- a. Tu ludzie nie chodzi o to, że autorka do niego wydzwaniała jak po***bana tylko o to, że chłop mówi, że wraca ona czeka a tu zonk jego nie ma i martw się tu kobitio co się stało..no ludzie 30 lat na karku to chyba potrafi rozsądnie myśleć

Gość gość123ja
Dokladnie jak wyżej.