Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krycia

Seks po porodzie

Polecane posty

Gość Krycia

Mój facet pracuje od kilku lat za granicą, widujemy się kilka razy do roku, latem urodziło nam się dziecko, przyjechał dzień przed wyznaczonym terminem, był przez tydzień. Po miesiącu przyjechał na chrzciny na 2 dni. Teraz przyjechał na tydzień, synek na już 4,5 miesiąca, i w końcu była możliwość aby się pokochać a tu nic. On nie ma ochoty, mówi że to przez mój wygląd brzucha. Zawsze byłam szczupła, brzuszek płaski ale o ciąży przytyłam prawie 20 kg no i wiadomo że po porodzie brzuch jest inny. Nie wróciłam jeszcze do wagi sprzed ciąży zwłaszcza jeśli chodzi o brzuch, ale nie sądziłam że po 6 miesiącach przerwy facet nie będzie się chciał kochać z takiego powodu. Bardzo mi przykro się zrobiło i mam coraz gorsze myśli że on tam kogoś ma. Powiedzcie mi czy to normalne zachowanie gdy pojawia się dziecko?

Gość gość
To nie jest normalne :( przykro mi ale na 99.99% kogoś ma :( trzymaj się

Gość gość
Nienormalne. Przyjechał tylko zeby zobaczyć dziecko.

Gość gość
Współczuję... Mój jak mnie nie widział 3 miesiące to rzucił się na mnie... A też szału nie było 15 kg na plusie

Gość Krycia
Już jakiś czas mam takie podejrzenia., facet to jednak głupie stworzenie. Skoro nie chce ze mną być to niech powie a nie prowadzi podwójne życie, dziecka niby chciał, ślub na wiosnę zaplanowany już od jakieś czasu a on taki numer wywija

Gość gość
Babę pewnie ma na boku i tyle. A może to Ty jesteś ta druga a z tamtą za granicą "normalna" rodzinę zakłada i dlatego tak rzadko przyjeżdża do Ciebie i dziecka.

Gość gość
Ja bym na twoim miejscu spakowałabym się pojechała do niego. Bo co Cię tu trzyma, z małym dzieckiem i tak pewnie nie pracujesz, Ty tu z dzieckiem a on tam. To chyba lepiej być razem choćby za granica. Z resztą zobaczysz jak zareaguje, jeżeli się nie zgodzi to zostaw go bo na 100% nie jesteś jego jedyna kobieta

Gość gość
Dziwne. Ja po dwoch ciazach zakonczonych cc mam straszny brzuch ( choc juz nad nim pracuje) ale normalnie sie kochamy z mezem. Caluje mnie po brzuchu, nie odrzuca go. Przeciez to jego dzieci nosilam w sobie. Mam tez rozstepy na brzuchu. Wiele kobiet ma problemy po ciazach z okolicami brzucha. Rzadko ktora po porodzie wyglada jak modelka. Ja urodzilam 3 miesiace temu

Gość gość
Mi sie wydaje,ze kogos ma. Moj m tez pracuje za granica ale co miesiac-poltora wraca na 2 tyg. Jasne o seks nie zabiegal,bo wiedzial z czym wiaze sie porod,i ze potrzeba czasu na zagojenie ran. Ale jak tylko powiedzialam,ze mozemy sprobowac to o malo z kapci nie wylecial. Po porodzie byl w domu 3tyg by pomoc w opiece nad dzieckiem.

Gość gość
my mieliśmy bardzo szybko pierwszy sex, mimo że w ciąży sporo prztyłam - też ok 20 kg i miesiąc po porodzie wiadomo że nie wyglądałam zaraz jak przed ciążą to już się kochaliśmy ;) polecam ćwiczenia, ja zimą pedałowałam na stacjonarnym rowerku, później wyglądałam jeszcze lepiej niż przed ciążą ;)

Gość gość
Co to niby za związek? Jesteś samotną matką z facetem z doskoku, i tyle. Jak w ogóle można się na coś takiego godzić i jeszcze dziecko w takich okolicznościach mieć? :o

Gość gość
wspolczuje autorce , jak mozna byc w zwiazku gdzie jedno wpada do domu z doskoku raz na kilka miesiecy :( moja przyjaciolka wynajela swoje mieszkanie bo sama przeprowadzila sie do swojego partnera ( mieszkamy za granica) takiemu wlasnie zarabiajacemu na rodzine mezowi i opowiadala ze jak przychodzi po pieniadz poczte czy po cos tam jeszcze to wiecznie u tego faceta jakas baba siedzi :o i jak sie moze facetowi brzuch po ciazy nie podobac , przeciez nosilas w nim jego dziecko!! a wiesz jak tak marudzi to niech ci z tej za granicy da kase to sobie zrobisz brzyszek funfel nowka nie smigany ja od kilku lat cierpie na lysienie androgenowe , dla kobiety utrata wlosow jest najgorszym cierpieniem po utracie piersi i co ? moj maz nadal twierdzi ze jestem boska ,czesto mi to mowi, czesto sie kochamy ( dwoje dzieci mu urodzilam) i tak od 12 lat juz Maz autorki to d**ek i ma babe na boku

Dziewczyny, pomóżcie ! Jestem położną i doktorantką Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego. Szukam szczęśliwych mam, które są w okresie do 18. miesięcy po porodzie oraz przed ciążą nie cierpiały na zaburzenia seksualne. Zbieram informacje na temat subiektywnych odczuć seksualności kobiet po porodzie. Bardzo proszę o wypełnienie anonimowej ankiety on-line, której wyniki mają posłużyć badaniom naukowym (kwestionariusz Female Sexual Function Index) . Proszę o przekazywanie dalej linku do badania. Zależy mi na uzyskaniu jak największej liczby wypełnień ankiety, dlatego proszę Was o pomoc ! Ankieta jest anonimiowa. LINK DO ANKIETY : http://www.ebadania.pl/a0c616cedea16e95 Jeszcze raz bardzo proszę o pomoc! Jeżeli jakieś pytania są niejasne lub macie jakieś sugestie, proszę o kontakt w prywatnej wiadomości na szafie. Z góry serdecznie dziękuję.