Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolę jednak kobiety z mniejszym biustem

Polecane posty

Gość gość

Od zawsze podobały mi się kobiety z dużym biustem. Wiadomo - kiedy byłem młodszy widziałem takie jedynie w gazetach i tv. Teraz mogę oglądać takie na żywo. I co? 95% takich biuścików wygląda pięknie i ponętnie w staniczku ale po zdjęciu......Dwa zwisy. Czasem mniejszy zwis czasem większy ale jest. No ja rozumiem,że siła grawitacji a że duże to bardziej ale kurdddee! Miałem kilka kobiet z mniejszymi piersiami i chociaż nie wielkie to jednak lepiej się nago prezentują. Nie wiszą. No cóż muszę zmienić preferencje. Duże są ładne tylko sztuczne albo w push-upach. Tyle.

Gość gość
Dzięki :D

Gość gość
Ja od zawsze lubiłem takie "akurat", mieszczące się w dłoni.

Gość gość
Śmieszy mnie ten temat bo facet kłamie tyle w temacie nikt nie ma zwisow i nie obrażaj kobiet z duzym biustem bo takiej nie masz i miec nie bedziesz i dlatego tak ladnie sobie to negatywnie tlumaczysz jak czegoś nie moze mieć wciska sobie same wady a jak cosma to upiększanie tak jest niestety pozory nie ma sie co się lubi to sie lubi co sie !!!

Gość gość
Co prawda to prawda, wielkie piersi zwisają, takie prawa fizyki

Gość gość
Autor pod świadomie oszukuje się w głowie typowr ponieważ nie chce obrazic byc może żony ale za to obraża innego kobiety dowartosciowyjac wlasna żonę a to trochę nie fair ale autor to widać dziecko a nie facet

Gość gość
" bo facet kłamie tyle w temacie nikt nie ma zwisów" x haha, tak sobie wmawiaj :D kolejna z cyckami jak skarpety próbuje zakrzywiać rzeczywistość 🖐️

Gość gość
Autorko masz kompleksy opowiedz mi o nich???

Gość gość
Też nie lubię wielkich, bo po zdjęciu stanika zawsze znajdują się ze trzy razy niżej... Także pusz ap to oszustwo z deczka.

Gość gość
Wmawiaj sobie śmiej się siej ten się smieje kto się smieje ostatni ja nie ma fobi spolecznej i nie niedze cale dnie na forum :-) co za pech :-)

Gość gość
Co za pech zenie mam duzych autorko bozia cie pokarala i d llah atego obrazasz bo nie masz smtno mi z tego powodu :-)!

Gość gość gosciu tematu
Autorka zalozyla ten temat bo mam kompleksy mmm co za pech smutno mi i mi cieszkoda opowiedz mi o swoich kompleksach fobi spolrcznej posluch kobieto

Gość gość
Każda wielkocycna myśli że każda zazdrości jej dojów, wizualnie mniejsze lepiej wyglądają nie tak groteskowo że cycki są wieksze od głowy

Gość gość
Autorko przykro mi ze tak cie to boli mmmm powiesz mi jak to jest miec male i czemu tak ci to gnebi ze zakladasz glupie tematy

Gość gość
Autorko bo zazdroscisz gdybyś nie zazdroscila nie zakładała tych tematow i negatywnie obrazala inne kobiety to powpd do kompleksów

Gość gość
To po co ten temat skoro z testów wynika ze faceci wola duze testy nie kłamią autorko twoje słowa

19.18 piersi widziales tylko w filmie :D Gdybys naprawde widzial ich wiele w realu nie pierni /czylbys takich bzdur.Ustalmy jedno...kobieta moze miec duze , jedrne piersi i moze miec malutkie obwisle. Spojrz raz jeszcze...niestety znowu w sieci :O http://www.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fe.lansik.pl%2Fla648%2F45983a3d002a38b448849cb5&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.lansik.pl%2F8306%2Fobwisle-piersi-rumer-willis%2F4%2F&h=400&w=400&tbnid=2zjvVYLASpz9MM%3A&docid=0b-4Vk9Li5-sPM&ei=TIVHVsvnHsGsUojunogE&tbm=isch&iact=rc&uact=3&dur=728&page=1&start=0&ndsp=32&ved=0CCoQrQMwBGoVChMIy73qjc2QyQIVQZYUCh0ItwdB

Gość prawictwo pospolite 152
a mi sie podobają najbardziej dziewczyny o małych i dużych piersiach .. NIe przepadam za to za średnimi Jestem czlowiekiem którego kręcą skrajnosci , a nie przeciętność

Gość gość
Tutaj kilka osób sie wypowiada nie tylko autorka ograniczone wielkocycne krowy, a za wielkimi cycami szaleja tylko niewyzyte prawiki i ci którym sie tylko ****** chce

Gość prawictwo pospolite 152
podobają mi sie takie wymiary jak 65 A , 65 B , 65 C , 65 G , 65 H , 65 J a za 65 D , 65 E czy 65 F nie przepadam raczej

Gość gość
prawictwo pospolite - skończ spamować tymi fotami, debilu, gów/no kogo twój gust obchodzi

Gość gość
waniliowakawa- kogo chcesz oszukać? jędrnych i dużych cycków to można ze świecą szukać. wiadomo że im większe tym bardziej zwisają, nie zaprzeczaj oczywistościom.

Gość gość
Miałem parę kobiet zarówno z dużym jak i małym biustem, dla mnie co prawda najwazniejszy jest tyleczek i to na niego zwracam szczególną uwagę, ale po zobaczeniu tych kilku kobiet bez góry to i tu trochę zacząłem zwracać uwagę, choć wcześniej było dla mnie bez znaczenia czy ma małe czy duże. Moje byle które miały duże biusty o wiele gorzej prezentowały się bez ubrania niż te z małymi, niektóre z tych biusciastych miały zwrócone sutki ku dołowi, co ładnie nie wyglądało, wszystkie miały choć trochę już zwisajace a jedna to już całkiem, jej piersi wyglądały jak ogony bobra :o po zdjęciu stanika piersi ladowaly o wiele niżej :o Potem jak zobaczyłem jak wyglądają prawdziwe małe i duże piersi to zacząłem szukać partnerki która miałaby małe albo ewentualnie średnie i znalazłem :) jestem z nią 16 lat jej biust jest na moja rękę i cały czas stoi i jest jedrny :) gdy zdejmuje stanik jej piersi dalej są w tym samym miejscu nie opadają ani milimetr ;) uwielbiam gdy chodzi bez stanika, cudnie i bardzo seksownie wtedy wygląda ;) duże są piękne ale tylko w staniku

Gość 181818
Prawictwo widać że nie wiesz jak wygląda biust 65D :D on jest mniejszy od dłoni a ty piszesz że jest średni :D