Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa333333

Leń mnie dopadł ...

Polecane posty

Siedzę sama w domu, mam kilka rzeczy do zrobienia, jakieś szycie, porządki, przejrzeć katalogi, ale jakoś zupełnie nie mam sprężu. Co tu zrobić, żeby mi się zachciało ruszyć 4 litery?

Gość gość
wkleiłaś już francuską flagę na profilówkę fejsika, lewaczko?

Gość Sylvia ta dobra
Wsadz sobie kolek analny. ZAMYKAM TEMAT.

Gość gość
musisz być jakaś zacofana skoro myślisz, że tylko gimbaza ma fejsa :D

Gość gość
zadzwoń po pasierba niech cie rozrusza ewa

Gość gość
A Heloiza znów z tym pasierbem... :O

Gość gość
pasierb mówił do ciebie szlajko? nie znam jezyka patologii to nie wiem co to "szlajka""

pralka stanęła... no muszę porozwieszać, bo mi sie pomnie wszystko, kurtka zwłaszcza i musiałabym prasować, a to już zupełnie mnie przerasta i zajrzę do kota, czy dalej siedzi biedaczka nad tym żarciem....

Gość Sylvia ta dobra
Umyslowo jednak nie wyroslas z gimbazy znudzona szpetna babo, zakladajaca zalosno- nedzne tematy na kafe. Do piet mi nie dorastasz z wygladu a juz na pewno z inteligencji.

Gość gość
sam jesteś heloiza debilu z paranoją

Gość gość
zadam istotne pytanie: czemu kota siedzi nad żarciem ? zamiast żreć lub spać ?

Gość gość
To babsko jeszcze żyje? Masakra.

Gość gość
Ewa to analfabetka która nie zna też matematyki na poziomie podstawowym ale do wyzywania innych od debili gdy czegoś nie wiedzą pierwsza. Stara wredna dewota która wyzej sra niż dupr ma

siedzi nad żarciem, bo pewnie by żarła, jakby ją nie bolały zęby i dziury po zębach - dziś miała zdejmowany kamień i usunięte 4 zęby dałam jej siekanego mięska i jakoś zmęczyła, ale to nienażarte kocisko jest i teraz siedzi żałośnie nad rozmokniętymi kulkami i nie wiem, na co czeka...

Gość Sylvia ta dobra
Na bank nie masz partnera zyciowego. Siersciuch w domu, zanudza na kafe... Ty to masz klawe zycie!

Gość gość
Bardzo to interesujące. A kupę już dzisiaj robiła? A Ty?

Gość gość
Ewa gdzie sie dzisiaj szlajałas stara szlajo

mam klawe życie, nawet dwa sierściuchy w domu, partnera też i siedzę na kafe i robię co mi się chce albo nic nie robię, jak mi się nie chce chociaż powinnam, bo nie lubię bajzlu i zaległości, a już je widzę..... ale nie musisz mi zazdrościć, może i tobie kiedyś się ułoży :)

Gość gość
A co masz na sobie seksownego? Spraną flanelową koszulę w kratę?

sprane nawet dwie flanelowe koszule w kratę leżą sobie w dziale ubrań działkowych idę do kota, bo jakoś cicho....

Gość gość
Mnie się też nie chce,a muszę iść z psem pochodzić. Dobrzy ludzie mówili, żebym się postarała o drugiego kota,ale ja chciałam psa:-)

Gość Sylvia ta dobra
To juz wiem co to za karykatura mezczyzny cie chciala, taka znudzona leniwa babe. Zapewne dobraliscie sie jak bestia i bestia hahahahaaaaaaa Gdyby mnie zobaczyl, to spojrzalby od razu na ciebie... ale z politowaniem. Udawaj dalej szczesliwa, ktora ' co nie zabije, to wzmocni' :)

nie sądź wszystkich po sobie, Sylwio nie wszyscy udają i jak ktoś ma się dobrze to nie znaczy, że udaje są na świecie ludzie zadowoleni z życia, czy w to wierzysz, czy nie XXX a spacer z psem - samo zdrowie, na dobre tylko wyjdzie... nie to, co siedzenie z kotami na kanapie :)

szycie skończone, to na maszynę następnym razem dziewiąta już... ale może jeszcze obkleję ten parapet sprzątanie zostawię na jutro

Gość gość
Mój pies i kot na razie nie mają kamienia.Pies rodziców miał i usuwali mu ten kamień w narkozie,zęby nie ucierpiały:-P

mam dwa koty, w podobnym wieku, na tym samym żarciu, wodzie, te same warunki - jeden ma kamień (a raczej miał do dzisiaj), drugi nie ma ponoć to cecha osobnicza zależna od składu śliny dziwne, ale coś w tym jest, skoro w tych samych warunkach jeden ma kamień, a drugi nie wyrzucam sobie, że za długo zwlekałam z tym czyszczeniem i może przez to trzeba było usunąć tyle zębów :(