Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ja przesadzam czy mam rację

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy po ślubie od 2lat. Nie mamy dzieci. Ja nie pracuję zawodowo, jednak mam swoje dochody. Mieszkamy w moim mieszkaniu. Mąż pracuje, zarabia przeciętnie. Ostatnio mamy kryzys. Mówi ze jestem leniwa, że się go o wszystko czepiam. nie wiem już sama ale takie oto sytuacje: np mam świeżo umyte mokre włosy, pies chce wyjść na dwór się załatwić, mówię do niego idź z psem, bo woła na dwór i tak powtarzam kilka razy, zero reakcji, aż w koncu on a ty nie możesz? ja że jak ? jak mam mokre włosy a na dworze jest zimno zanim wysusze pies się zleje w domu. a on no tak ty nigdy nie mozesz.... to załóż czapke albo kaptur i idz, a ja że chyba sobie zartuje, on wstaje i tekst no tak k...wa ja zawsze musze bo ty masz mokrą głowe.

Gość gość
albo codziennie gotuje obiady, których on nie je bo dla niego jak okreslił to jest g****o a nie jedzenie. jestem w trakcie smażenia, pralka się wyłączyła trzeba ją przestawić i wyciągnąć pranie, prosze go o to a on a ty nie możesz, a ja że mogę ale spalę wtedy obiad, to jak skończysz to zrób, czyli pranie ma czekać godzinę aż ja wszystko skończe bo on siedzi przed tv i nie może.

Gość gość
Leniwa k***a z ciebie i tyle. Mąż powinien od ciebie odejść i znaleźć sobie normalną kobietę. Szkoda też psa bo ma właścicielkę bez serca. Nie pozdrawiam.

Gość gość
sprzątam w mieszkaniu, ma pretensje że ciągle sprzątam, bo kto co miesiąc myje okna, albo proszę go by zmył naczynia to się nagada okropnie, to samo wynoszenie śmieci, bo on pracuje i zmęczony a ja siedzę w domu i nic nie robię wg niego.

Gość gość
oboje jestescie ciulnięci:-P

Gość Sylvia ta dobra
Gdybys byla taka szprycha jak ja, to w zyciu bys nie uslyszala tylu przykrych rzeczy, a twoj mezus latalby jak perszing na wysokosci lamperii na jedno moje skinienie. A tak to poniewiera toba, bo jestes w sumie leniwa baba, ktora z byle gownem leci po porade na kafe. Ogarnij sie shrek.