Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejna mnie olała

Polecane posty

Gość gość

Czesc, mam 18 lat, juz dawno skonczone. Jestem kulturalny, miły, przystojny to nie jestem, ale nie najgorszy, inteligentny, madry. Nigdy sie nie calowalem, nie przytulalem, o innych rzeczach nie wspomne. Czuje sie bardzo samotny, mam ze 3 kumpli, kilku kolegow i to tyle. Nie mam kolezanki, co dopiero dziewczyny. W ciagu ostatnich 2 lat, starałem sie 7 razy. Pisalem przez dlugi czas z siedmioma kobietami przez 2 lata. Zawsze mnie olewano, czemu to już nie wiem. Nie popełniam błędów ortograficznych w przeciwienstwie do nich, byłem podczas rozmów miły, kulturalny, od czasu do czasu jakiś komplement tez byl. Ale nie słodziłem przesadnie. W głowie juz mam taki mętlik, ze nie wiem co sie ze mną dzieje. Obawiam sie ze samotnosc mam wpisana w DNA. (Musialem sie wygadac, pozdro).

Gość Sponsorowane
Masz problemy z prostatą? Zapisz się na bezpłatne badanie już dziś

Gość nieudany1996
Nie poddawaj się

Gość Łobuziaczek1996
Podrywaj:D Powodzenia:)

Gość gość
Na pewno cos jest ze mna nie tak, bo przez cale moje zycie zadna dziewczyna do mnie sama nie zagadała. Przez te niepowodzenia coraz czesciej siegam po alkohol, a kiedys bylem ulozony, mam ambicje, ale taka jedna rzecz potrafi spie*dolić całą motywację do zycia

Gość gość
Skoro Cie siedem olało, to rzeczywiscie daj sobie spokoj.