Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak mi smutno, potrzebuję kilku ciepłych slow.

Polecane posty

Gość gość

Kobiety, po tym zamachu we Francji nie mogę dojść do siebie. Cierpię, cierpię razem z tymi ludźmi, z ich rodzinami. Cierpię z tymi muzułmanami, którzy zostaną zaszczuci przez chorych psycholi - terrorystów. Cierpię, bo boję się o los naszego świata. Tak mi smutno. Dawno się nie modliłam, ale dopiero odmówienie koronki przyniosło mi ulgę. Czemu ludzie muszą się zabijać? Czemu na świecie jest tyle zła? Nie rozumiem.

Gość gość
Bo jestes j******a

Gość gość
Tez się czasami zastanawiam.Po prostu za dużo jest pazernych ludzi i żądnych władzy dlatego inni muszą ginąć.Wczoraj oni jutro ja.

Gość gość
Też myślę, że to chodzi o pieniądze. Naiwni mogą myśleć, że robią to dla Allaha, ale Ci którzy za to płacą i to organizują robią to wyłącznie dla materialnych korzyści. Chciałabym znowu być dzieckiem i być takim beztroskim, zazdroszczę tego mojemu dziecku. I boję się o jego przyszłość.

Gość gość
entropia

Gość gość
odmawiasz koronkę za muzułmanów, którzy jeszcze nie cierpia, ale może będą? uhmmm następną prowokację proszę

Gość gość
A gdzie ja napisałam, że odmawiam koronkę za muzułmanów? Napisałam, że dopiero odmówienie koronki przyniosło mi ulgę. Modlę się o pokój, o to żeby ludzie przestali żyć nienawiścią i robić sobie krzywdę. Modliłam się o dusze ofiar i wybaczenie i opamiętanie dla oprawców.

Gość Robroy66
Tu Robetr.To przykre ze musimy to znosic.Nie kazdy jednak wie dlaczego sie tak dzieje.Znajac przyczyne i alternatywe na przyszlosc nie musimy sie zalamywac.Jesli chcecie wiedziec dlaczego to odpowiem...

Gość Robroy66
Jest ktos jescze na tym forum?

Gość gość
Napisz wiecej Robert

Gość gość
Najbardziej współczuję tym, którzy zostali uwięzieni w tej sali koncertowej. Takie same odczucia miałam podczas ataku terrorystów (wtedy czeczeńskich) na Dubrovkę. To musi być potworne uczucie, zostać skazanym na łaskę i niełaskę zwyrodnialcow i nie wiedzieć czy się przeżyje, czy jeszcze nie czekają na człowieka jakieś tortury. Jeszcze żyjesz, a już po części jesteś martwy.

Gość gość
No chyba gorzej jak zagrożone jest twoje dziecko czy inny bliski

Gość gość
Niewiadomo czy nasze dzieci też nie będą niedługo w niebezpieczeństwie. Źle się dzieje na świecie.

Gość gość
Tak, jasne że gorzej jak dziecko czy bliski. Mnie chodziło o sytuację w jakich znalazły się ofiary. Nie ważne. Po prostu sytuacja uwięzienia przez terrorystów działa strasznie na moją wyobraźnię.

Gość gość
Dokładnie jak juz ktoś napisał chodzi o kasę taki bin Laden miał kasy full a jego ludzie od czarnej roboty podejrzewam ze nie za wiele.....tylko ze muszą mieć coś ze tak potrafią zryc tym ludziom psychikę ze idą z bomba i wydadzą ja siebie i innych

Gość Okultysta
"Cierpię z tymi muzułmanami, którzy zostaną zaszczuci przez chorych psycholi - terrorystów" Widzę, że uszło Ci uwadze, że to właśnie muzułmanie są tymi psycholami. Każdy jeden, bez wyjątku ( To, że jak jest jeden na osiedlu i jest miły, nie oznacza, że jak przyjadą jego kumple, to dalej taki będzie) Każdy z nich ma religijny obowiązek zabijania i upokarzania nie-muzułmanów. Ty się nad nimi użalaj, a oni gdy tylko będą mieć okazję, to cię zgwałcą i zabiją. Zrozumcie to, naprawdę. Nie ma podziału na dobry i zły muzułmanin. Są tylko źli.