Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłótnia z koleżanką

Polecane posty

Gość gość

Witam . Idiotyczna sytuacja.Ja jako facet a Koleżanka wmawia mi że nie pamiętam że przed laty Francuzi pomogli nam w walce . Jakiej nie powiedziała ...i że kilkaset Francuzów. broniło naszych ziem... a w Powstaniu Warszawskim jakoś nam nie pomagali , tacy sojusznicy??? Kto ma racje.. Może rzeczywiście Francuzi nam pomagali ... śmiem wątpić że nawet i tak było ... tylko wydaję mi się że ona nie ma racji

Gość gość
Kiedy nam ktokolwiek pomógł nie ośmieszajmy się nikt nam nie pomagał jak były zabory g****o nam pomogli , I i II wojna światowa to samo ... jakieś idiotyzmy twoja koleżanka bredzi

Gość gość
ale farmazony ta koleżanka bredzi twoja

Gość gość
zdarzaly sie epizody w historii ze ktos nam pomogl, ale na pewno nie były to żabojady :O

Gość gość
zaczeła wymieniać mi jakieś konflikty , gdzie rzekom pomogli nam francuzi : "Wojna z Prusami, Odzyskaliśmy większość ziem przykład -Gdańsk" "V Koalicja"

Gość fotel
hm wasz problem jest złożony,ponieważ francuzi nam nieraz pomagali ,ALE w celu osiągnięcia własnych korzyści.uogólniając -dzięki nam chcieli osłabić swoich wrogów i osiągnąć własne cele.

Gość gość
popieprzone to bo ona sie obrazila ze nie wstawiłem flagi Francji na fb w tej całej akcji jaką fb wymysliło. Ja nie bede afiszowac sie flagą francji, bo oni sami sobie nagrabili nawpuszczali bydła to mają płacą za swoją nieudolną politykę . owszem mozna sie pomodlić za ofiary zapalić znosz idt ale niepopadajmy w skrajnośc.

Gość gość
znicz*