Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groszkowaa

Zerwała kontakt ze wszystkimi, co się dzieje z moją przyjaciółką ?

Polecane posty

Gość groszkowaa

Znamy się praktycznie od zawsze, ona nigdy nie była typem osoby, która uwielbia wyjścia, imprezy, ale zawsze wszytsko było w normie. Widywałyśmy się w każdy weekend, w tygodniu również, wiedziałyśmy o sobie praktycznie wszystko. Kiedy ona zerwała z chłopakiem (a było to już kilka lat temu i od tego momentu nikogo nie miała) coś zaczęlo się w niej zmieniać. Ostatnio wyraźnie osczuwała brak faceta i zaczęlo dziać się coś dziwnego. Zdystansowała się wobec całeho świata, siedzi w domu, zerwała kontakt ze wszytskimi znajomymi, ze mną bardzo rzadko sie widuje, nigdzie nie wychodzi ciagle ma jakieś wymówki, nie chce mówieć mi wszystkiego. Gdybym ja się nie odzywała to ona chyba zerwałaby kontakt rowniez ze mna. Nie wiem jak jej pomóc...zamknęła się w swoim świecie, a ja nie wiem dlaczego.

Gość gość
bo wiesz co czasami lepiej odciąć się od wszystkich bo jak spojrzysz na nich i ich zachowanie to woła o pomstę do nieba sam się powoli odcinam od znajomych bo oni są jacyś inni nie moje klimaty pozmieniali się przez lata,a to mi nie pasuje

Gość groszkowaa
Wiem, że trudno jest o prawdziwe i szczere relacje...sama jestem bardzo ostrożna w stosunku do ludzi, bo wielu z nich to tak zwane "wampiry energetyczne". Martwi mnie jednak to, że nawet ze mną tak bardzo ograniczyła kontakt. Nie wiem...może ona mnie w pewien sposób sprawdza ?

Gość gość
A o depresji nie pomyslałas?