Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśśliwaa

myśle o rozwodzie

Polecane posty

Gość nieszczęśśliwaa

kocham męża, ale jestem nieszczęśliwa. przez jakis czas nie możemy się dogadać. ostatnio mało rozmawiamy, nie przytulamy się, nie całujemy. dziś byliśmy u znajomych to oni co jakiś czas sie przytulali a my siedzieliśmy jak kołki i nawet słowa między sobą nie zamieniliśmy. ostatnio schowałam się w taką skorupę, że sama nie zabiegam o czułość, wręcz po takim czasie gdy on mnie przytuli to aż mi dziwnie. kocham go ale nie wiem jak to naprawić, coraz bardziej się od niego oddala. nie mam już siły walczyć. chciałabym być jeszcze szczęsliwa, dlatego myśle o rozwodzie. choć niby nie jest tak źle , kto na nas z boku patrzy myśli że jesteśmy przykładnym małżeństwem. przyznam tez ze ze względu na dziecko trudno mi odejść smutas.gif

Gość nieszczęśśliwaa
e nasze kłótnie i chłód między nami mnie wykańczają... smutas.gif a kiedyś tak bardzo się kochaliśmy i żyliśmy w zgodzie...

Gość gość
Kobieto/dziewczyno nie rób głupot. Małżeństwo to nie samo ciumanie, trzymanie za rączki itd. To zycie codzienne, zwykłe, szare...nie patrz na innych, ciesz się swoją rodziną:)

Gość nieszczęśśliwaa
no u mnie akurat przez 8 lat małżeństwa było i trzymanie się za ręce i czułość . dopiero teraz odczuwam taki chłód... jak mam się cieszyć rodzina kiedy wziąż kłotnie a w głowi jedna myśl : jestem taka nieszcześliwa :-(

Gość uleczka131a
A może zaczniecie ze sobą rozmawiać, może jakaś terapia małżeńska. Jeśli nie i zdecydujecie się na ten ostateczny krok, to warto mieć dobrą kancelarię taką jak http://adwokat-klukowski.pl/ Oni pomogą napisać pozew, założyć sprawę i będą ją prowadzić. A przede wszystkim postarają się by odbyło się to szybko i w miarę możliwości jak najmniej stresowo, szczególnie dla dzieci.

Gość nie mam się gdzie wyprowadzić
u mnie było podobnie..... rozwiedliśmy się. później bawiłam się dwa lata, chociaż mieliśmy dziecko . po kilku facetach trafiłam na "odpowiedniego". zaszłam w ciąże , urodziłam. przyznaję jest tragicznie! krzyczy na mnie i moje dziecko, psychicznie jestem wykończona . teraz wiem że miałam dobrego męża .ale może tobie się poszczęści. powodzenia

Gość gość
Też dlugo wahałam się co do rozwodu, z tym ze ja mialam twarde dowody na to ze maz mnie zdradza. Pomocna okazala mi się pani z kancelarii www.adwokat-dudek.pl . Nie zaluje ze skorzystalam z jej usług , bo dobrze na tym wyszlam.

Gość gość
Ja podczas mojego rozwodu korzystałam z usług kancelarii adwokackiej http://adwokat-babilas.pl/. Bardzo dobra obsługa i dobra pomoc w tak trudnym czasie dla człowieka.