Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chora fantazja

Polecane posty

Gość gość

Ludzie coraz częściej zdarza mi się fantazjować o seksie z księdzem ... aaaaaaaaaa jak mam wybić sobie tą chorą myśl ze łba ? :O

Gość gość
zrealizować

Gość gość
Też tak mam :) pokusa aby zrealizować bardzo silna , na szczęście zdrowy rozsądek jest silniejszy Czy ktoś jeszcze boryka się z tą niezdrową fantazja :O ?

Gość gość
idz do spowiedzi.

Gość
gość dziś to chyba nie jest dobry pomysł.:D

Gość gość
Jaka "chora"? To jest papieski wymysł z x wieków. Nigdzie nie jest napisane że ksiądz ma żyć w celibacie czy nie posiadć żony. Jak tak cię męczy to szukaj pastora. Jeden i ten sam c****j.

Gość gość
Przepraszam bardzo, ale gdzie jest napisane że ksiądz nie może się zabawiać z kobietami? Celibat to nie brak sexu tylko brak żony.

Gość gość
good girl gone bad dziś To mógłby być początek :D gość dziś zakonnica ciekawa :) zrealizuj to

Gość gość
gość dziś święta racja celibat to bezżeństwo

Gość gość
A ja fantazjuję o swoim bracie.Jak przychodzi do domu to już jestem podniecona i chętna.Ubieram się dla niego i w ogóle robię wszystko by mu się przypodobać i żeby być blisko niego. Lubię się przy nim przebierać by mógł na mnie zerknąć, chodzę w króciutkich koszulkach lub tylko zasłaniam piersi rękami i w majteczkach przemykam do łazienki, jak tylko mogę to przytulam się do niego lub chcę tylko dotknąć.

Gość gość
A po ile macie lat? I

Gość gość
gość dziś :O

Gość gość
Ja 19 a brat 25.

Gość gość
gość wczoraj Problem polega na tym że to jest tak jakby ogólnie zakazane a mówienie o tym czy pisanie powoduje jakieś zgorszenie , dlatego zapewne nie gada się na ten temat Ale co niektórzy naprawdę mają problem :O chodzi mi o gość dziś to jest chore jak najbardziej

Gość gość
Gościu powyżej, byłam w identycznej sytuacji, to chora miłość a przy tym zakazane przez prawo i obyczaje. Męczyliśmy się z moim bratem z tym kilka lat.Pożądanie wzięło górę nad wszystkim innym.Uciekliśmy i mieszkaliśmy razem przez kilka lat.Nie wyszliśmy z tego, chociaż były łzy, rozpacz. Od lata mieszkamy od siebie o setki kilometrów.Nie mam nikogo a serce krwawi, myślami jestem ciągle z nim.

Gość gość
To nigdy nie sa dobre uklady co?.

Gość gość
Tak.

Gość gość
Chociaż fajnie się czyta takie opowiesci...ze sa odwazni ludzie...

Gość gość
Jestem zazdrosna o małżeństwo za ścianą, po sąsiedzku.Ona taka sobie, zwykła dupka ale on boski.Szukam pretekstu, żeby z nim zamienić kilka słów na klatce, robi się mi gorąco jak z nim rozmawiam.Mogłabym być jego kochanką a najlepiej to żeby tamtą zostawił.Mam takie same 3 pokojowe mieszkanie jak oni a jestem sama.Leżę na łóżku myśląc o nim i głaszczę się a potem bawię wibratorem marząc , że to on mnie rżnie. Nigdy nie miałam tak przystojnego faceta jak on. Mieszkam tu od miesiąca i cały czas myślę jak go zwabić na seks, jak się do niego dorwać.

Gość
Ale macie fantazje. :D:P

Gość gość
gość dziś Tobie to raczej tylko jego żonka życzyłaby rychłej śmierci Mnie to cała parafia spaliłaby na stosie :O cholerny świat

Gość gość
huiui

Gość gość
Ktoś doświadczył może takiej przygody :)??