Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzułmanie z całego świata wspierają Francuzów

Polecane posty

Gość gość

Muzułmanie z całego świata robią sobie zdjęcia z hasłem Nie w moim imieniu i oznaczają je w ten sam sposób na Facebooku czy Instagramie.

Gość gość
D.dobry:))ja tez wspieram

Gość gość
Powinni tych wszystkich muslimow utylizowac. Niech mi tylko jakas kur/wa powie ze mam uchodzce przyjac

Gość gość
Tak samo jest w Polsce mamy kibiców i pseudo kibiców. Normalni kibice często za nich obrywali.

Gość gość
mlode zdrowe chlopy ,powinni wrucic tam zkad przyszli jest ich tyle ze dali by rade wywalczyc se wolnosc. A oni do europy zwiali i tu wojuja pojepy jedne

Gość gość
Zanim obwinisz muzułmanów lub islam za zbrodnię ISIS Pamiętaj, że Państwo Islamskie zabiło ponad 100 tysięcy muzułmanów w ciągu ostatnich dwóch lat

Gość gość
dziś i komu podskoczysz?

Gość M Martha
bedac w piatek 13 na zakupach,patrzac na znicze myslalam komu sa potrzebne?!: ((( A jednak!!

Gość gość
Hahaha zabijaja ludzi a potem mowia "to nie my" a durnie z lewicy sie nabieraja! :D moze i dobrze MUZULMANIE wyrzna ta cala pedo gender lewacka holote bo narodowcy i prawicowcy sie.nie dadza! :)

Gość M Martha
To co sie stalo i dzieje jest straszne! wiec nie bede tej tragedii komentowac! Milej niedzieli zycze :)) duzo usmiechu i zastanowcie sie nad zyciem jest takie kruche i krotkie. Nie krzywdzcie innych ludzi bo to jest bol niedozniesienia. A mozna tyle dobrego zrobic:)

Gość gość
Muzułmanie potrzebni Europie podobnie jak wrzód na doopie i tak już chorego organizmu, co ja mówię choremu, Europa jest już przegniła do szpiku kości, jest w stanie przedagonalnym. Muzułmaństwo przyspieszy jej zgon.

Gość gość
dziś i odwrotnie.... islamisci pokazuja co moga zrobic z takimi jak ty ,czy ja! ... maja niesamowita sile przebicia jak sie tobie wydaje:) Dla nich nie jestesmy nic wartymi ludzmi!:(((odpadem spoleczenstwa Swiata.

Gość gość
Barbarzyńcy zawładną światem, przynajmniej Europą, zaprowadzą swoje prawo i porządki. Będą mieli łatwiej niż ci sprzed wieków bo wykorzystają zachodnie zdobycze technologiczne. Ile wieków będą potrzebowali by zacząć gnić i rozpadać się jak dzisiejsza Europa? Siedem, osiem i sytuacja się powtórzy. A może to już końcówka człowieczeństwa.

Gość gość
„I zabijajcie ich, gdziekolwiek ich spotkacie, i wypędzajcie ich, skąd oni was wypędzili – Prześladowanie jest gorsze niż zabicie. – I nie zwalczajcie ich przy świętym Meczecie, dopóki oni nie będą was tam zwalczać. Gdziekolwiek oni będą walczyć przeciw wam, zabijajcie ich! – Taka jest odpłata niewiernym!” tyle w temacie :)

Gość gość
Znowu muslimy próbują zamydlić oczy :D później kolejny atak i kolejny "protest przeciwko" :D ludzie to idioci Nie dla islamizacji POLSKI!

Gość gość
gość dziś Hahaha zabijaja ludzi a potem mowia "to nie my" a durnie z lewicy sie nabieraja! X Dokładnie :o