Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ja sie ciesze ze masz szanse obcowac tu z tak zamoznymi kobietami jak kafete

Polecane posty

Gość gość

kafeterinki:) które mają własne duże mieszkania, bez kredytu, na które same zarobiły:) które zarabiają po 10 tysięcy miesięcznie które maja idealnych mężów i wspaniale dzieci:) które nie są "patologia" Ciesze się strasznie, że mogę przebywać wśród tak wspanialszych kobiet, prawdziwej polskiej elity:) nigdzie was tyle nie ma

Gość gość
Czuję się zaszczycona :) wiem,że zaraz napiszecie,że to nic takiego, że każdy może osiągnąć sukces:) ale tak nie jest, to wy jesteście szczególne i wyjątkowe i niech ludzie mówią sobie, że ktoś wam załatwił te prace, że macie tatusiów na stanowiskach, że maż za dawanie d**y daje wam pieniązki;) ja w to nigdy nie uwierzę, bo wiem, że sukces się osiąga cieżka praca, jaka wy podjęłyście, żeby życ nie jak ta patologia:) podziwiam was kochane

Gość gość
Dobrze. A teraz weź grzecznie tabletki i niech pielęgniarz poprawi ci kaftan bezpieczenstwa. Miłej niedzieli życzę:)

Gość gość
Dziekuje kochana :* tobie również, mam nadzieje, że jestes bogata kafeteriuszką;) a nie jakims plebsem:* ale walnełam byka w temacie;( wiem, wiem nie jestem idealna jak te mamusie tu ech;(