Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIS przyjmie islamskich imigrantów. Zdrajcy.

Polecane posty

Gość gość

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Przyszly-szef-MSZ-Witold-Waszczykowski-uchodzcy-w-Polsce-beda-bezwzglednie-sprawdzani,wid,17974341,martykul.html

Gość gość
Wiele osób na nich głosowało (choć tak naprawdę wolało Korwina), by mieć pewność, że imigranci nie będą wpuszczani. System ich wszystkich znowu oszukał :(

Gość gość
Sorry, ale mnie nikt nie oszukał i zauważyłem, że najbardziej oszukani czują się ci którzy na PiS nie głosowali🖐️

Gość gość
A jak minister dyplomatycznie,tak by nie bylo na niego nagonki medialnej mial powiedziec ze zrobi wszystko by ich nie przyjac?

Gość gość
Ja wolałam Korwina, ale głosowałam na pis tylko dlatego, że był przeciw imigrantom i miał większe szanse by wygrać. A teraz nie tylko CZUJĘ SIĘ OSZUKANA, ale wręcz ze złości chce mi się płakać :(

Gość gość
PiS rymuje się ISIS szok

Gość gość
Wiecie, że terroryści w Paryżu nie krzyczeli "allah aghbar" tylko "Prawo i Sprawiedliwość"?

Gość gość
Skoro pis wygrał za pomocą oszustwa, trzeba powtórzyć wybory. Jak wygra Korwin, żadnych terrorystów tu nie puści!

Gość gość
no co chcecie, głosowaliście na pislam to macie.

Gość gość
Trzeba było głosować na Korwina...

Gość gość
Tylko, że taki Korwin, nie umie oszukiwać i biedaczek nie może wygrać, od tylu lat. :D PiS uprawia politykę, więc musi tak gadać, żeby nie tylko podobało się jego zwolennikom, ale żeby przeciwnicy nie darli mordy jak opętani. Wiem, że to jest za trudne dla przeciętnego, zwolennika Korwina.

Gość gość
Tylko że pis był preciw imigrantom PRZED wyborami, a dopiero PO wyborach jest za. Pis okazał się najbardziej podstępnym zdrajcą :o

Gość gość
Shatyn a boisz się bo podobno ten facet z isis cos mówił ze planuje zamach na nowa hutę

Gość gość
szathyn to partyzant teraz i poburzacz

Gość gość
pis nie obchodzi isas, nie obchodzą imigranci ani napady, oni doszli do władzy po to, żeby sprowadzić wrak tupolewa, my dla nich g****o znaczymy! i taka jest prawda

Gość gość
szkoda, że Polak nie rozumie, że wrak tupolewa to jego sprawa bo tam zginęli ludzie kierujący JEGO KRAJEM bo wrak jest DOWODEM W SPRAWIE trzeba mieć bardzo wyprany mózg żeby tego nie rozumieć że i smoleńsk jest ważny i zablokowanie imigrantów i gospodarka i wiele innych spraw może kiedyś zrozumiesz

Gość gość
moja sprawa, to ile mam w portfelu i czy starczy na raty w takim durnym kraju żyjemy... nie ma m-ca na sentymenty, a jaro zgarnął 300 tys i co, podzielił się z tobą?pogrzeb darmowy na Wawelu i, a ty za matke dostaniesz 2tys.

Gość gość
Dopiero jak zrobią zam/ach w Polsce to się obudzicie, ale wtedy już będzie za późno... :o