Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość niunia z torunia

jak się lepiej ubierać na jesień i zimę?

Polecane posty

Gość niunia z torunia

pytam nie tyle w kwestii modowej co praktycznej. ;) ale moze zaczne od tego ze jestem zmarzluchem strasznym. stąd takie pytanko, bo idę do szkoły a tam laski porozbierane, krótkie rękawki, a ja mam dwie bluzki i na myśl o otwartym oknie robi mi się coś. noszę rajstopy pod spodniami i mam kurteczkę krótką co prawda ale już zimową bardziej niż jesienną. jedna dziewczyna się smiała ostatnio ze mnie że się ubieram jak na zimę a teraz jest chora na zapalenie płuc. chciałam jeszcze zaznaczyć, ze nie codziennie się tak strasznie grubo ubieram, bo czasem zdarzają się cieplejsze dni (nie wiem jak tam w innych regionach polski), ale generalnie tak, bo jak wstaję rano do szkoły to mi strasznie zimno a dojeżdzam więc staj***ardzo wcześnie ok.5tej. no ale serio się zastanawiam nad tym, jak to jest że laski tak lekko ubrane i im nie zimno a ja noszę rajty i nieraz trzęsę się jak galareta na przystanku?? POMYLAŁAM SOBIE TAK: może one właśnie przez to, ze tak cienko to się zahartowały i teraz mrozy wszelakie są im niegroźne. tak jak morsy co zimą wskakują nago do wody i sobie to cenią. tak więc pytanie na koniec: jak się ubierać lepiej dla zdrowia???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować