Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci myślą tylko o seksie?

Polecane posty

Gość gość

Ja juz mam ich serdecznie dosyć. Byłam wczoraj na spotkaniu z typem z internetu na początku niby ok, ale potem oczywiście zaczął gadać na wiadomy temat, chwalić się swoimi podbojami i jeszcze mnie wypytywać. Troche z nim pogadałam, ale poszłam wcześniej skłamałam, że miałam jeszcze spotkać się z siostrą. Z miesiąc temu też byłam na takiej randce to on już przeszedł samego siebie. Nie gadał o niczym innym, tylko o swoich podbojach i wypytywał mnie zboczenieć o różne intymne sprawy, miałam ochote mu przypie*dolić w ryj! Masakra Ci faceci!

Gość gość
ja normalny,podaj gg

Gość gość
ja jeszcze myśle o dobrym jedzeniu, żeby dobrze i konkretnie zeżreć i wypić jakieś alko :)

Gość gość
"Dlaczego faceci myślą tylko o seksie?" najlepszą obroną jest atak ;)

Gość gość
Na takich zwracasz uwagę, spotykasz się, a potem generalizujesz.

Gość najlepszą obroną jest atak
zniechęcił cie do seksu ...

Gość gość
A skąd ja mogłam wiedzieć jacy oni będą? Popisalismy wcześniej troche i było fajnie, a się spotkalismy wyszlo szydlo z worka.

Gość gość
ale gdyby był kulturalny i nie zachaczałbym o ten tematy to miałabyś go za frajera prawiczka i d**e wołową i tak to z wami głupimi babami zawsze jest same nie wiecei czego chcecie k****y jeebane

Gość prawictwo pospolite 152
to zależy od kobiety , jak kobieta nie daje rady to nie myslimy o seksie a jak daje rade to niestety myslimy http://i.imgur.com/YhoU2.gif

Gość po raz setny
"Nie gadał o niczym innym, tylko o swoich podbojach i wypytywał mnie zboczenieć o różne intymne sprawy" najlepszą obroną jest atak

Gość gość
każdy normalny człowiek myśli o rzeczach przyjemnych,czyli dobre jedzenie,fajny sex plus fajne rozrywki,bez względu na płeć

ja rozumiem , że autorce nie podobało się to w tym kolesiu , że mimo iż ona nie dawała rady , to on i tak chciał seksu i caly czas o tym mówił ? Wiec to był jakiś desperat ? O to chodzi ?

jak kobieta nie daje rady , a facet chce seksu , to od razu jest uwazany za zboczeńca albo stukniętego

Gość gość
Prawictwo ty sie w ogóle nie wypowiadaj ze swoimi mądrościami jak ty w życiu na randce nie byles.

Gość gość
Dlaczego faceci myślą tylko o seksie? xx Bo hormony działają Bo kobiety swoją seksualność na każdym kroku podkreślają :P

Gość gość
Przecież teraz zima jest to praktycznie wszystko jest zakryte :o miałam dopasowane podkreslające legginsy to mu pewnie wystarczylo :o

Gość gość
A ty o czym myslisz i mówisz na randce no o czym>?? myslisz ze to interesuje kogos jako szkołe skonczyłas lub co lubisz jesc, przeciez wies zż ei tak dojdzie do zblżenia c**y i k****a

Gość gość
Oj tak, masz racje inaccessible, zdecydowaną.

Gość gość
inaccessible89 Ty jako pederasta nie masz prawa głosu. Wy jako obiekty szykan wypracowaliście sposoby maskowania swoich uczuć.

Gość gość
A o czym mamy kurka z laska gadać i myśleć.

Gość gość
wcale ze nie bo o jedzeniu tez myślą

Gość gość
KAZDY FACET ZDROWY CHE DOOPIC

Gość gość
głowa mnie boli

Gość gość
Słuchaj no pedziu Wy też potraficie kochać, tak że mi tu z pożądaniem nie wyjeżdżaj bo jeszcze w twoją głupotę uwierzę. Czy to coś złego pożądać kogoś, z kim idziesz na randkę

Gość gość
bo po robocie lubią sobie pobzykać

Gość gość
Jesteś najwyraźniej taka fajna, że faceci, widząc Ciebie, o niczym innym już myśleć nie potrafią. To jest błogosławieństwo i przekleństwo zarazem. Zależy na czym Ci zależy. A Ci najwyraźniej na tym nie zależy. I ten dysonans jest okropny: maszyna stworzona do seksu a chce czegoś innego...:( PS. Daj fotę :)