Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozpoznać że dziecko jest spiace

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko strasznie krzyczy gdy kładę je spać w dzień. Ma skończone 3 mc. Wcześniej robiłam jej godzinę Przerwy między drzemkami. Teraz ma dwie Godziny i dwa dni zasnela super a dzisiaj znowu krzyczy. Wygląda na zmęczona a gdy podchodzę do wózka i buźka całą uśmiechnieta. Jak długo Będzie tak krzyczeć?

Gość gość
zależy od dziecka moja mama mi mówiła że byłam dziwnym niemowlakiem bo w ogóle nie spałam w dzień tylko w nocy ale za to ją nie budziłam tak czy siak dziecku może się po prostu nie chce spać jak będzie śpiące samo zaśnie prawdopodobnie ryczy nie z tego powodu że zmęczone ale że odchodzisz a ono chce być z tobą dzieci takie już są

Gość gość
Moja corka potrafila w dzien spac kilka razy po pol godz.w nocy owszem po karmieniu przesypiala cala noc ale w dzien masakra nic nie moglam zrobic kompletnie nic bo kiedy do niej zagladalam to robila te swoje wielkie oczy i po spaniu bylo.

Gość gość
a co się dziwicie berbeciowi przez większość swojego życia był we wnętrzu matki po miesiącach doznał szoku emocjonalnego został oddzielony od matki ale przekonał się ze ona nadal jest tylko oddzielnie tera dziecko chce sobie zrekompensować brak pępowiny widzeniem matki a wy zostawiacie dziecko same nie rozumiecie jaki to stres i szok leżeć samemu w łóżeczku trochę empatii