Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem czegoś

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałbym was zapytać o coś czego totalnie nie rozumiem. Mam 20 lat ostatnio dostałem na snapchacie wiadomość od mojej dawnej niedoszłej dziewczyny. Nie rozmawialiśmy ze sobą jakieś dwa lata. Nie dawno się spotkaliśmy wymieniliśmy się nowymi kontaktami itd. Do sedna wiadomością były dwa zdjęcia. Jedno to zdjęcie śniadania z podpisem "Śniadanko ?" to jest jeszcze normalne ale drugie zdjęcie to zdjęcie jej chłopaka (stał tyłem nie wiedział że robi mu zdjęcie). I właściwie to o co chodziło???? Gdybym był we friendzone to jeszcze bym zrozumiał ale nie po dwóch latach nie gadania z nią a ona wysyła coś takiego w niedziele nad ranem.

Gość gość
Albo pomyliła osóbki, albo chciała zrobić Ci na złość, lub po prostu zwyczajnie po ludzku to zdjęcie wysłała przypadkowo...

Gość gość
A nie możesz po prostu zapytać dziewczyny czemu ma służyć takie zachowanie. Wydaje mi się, że nikt z kafeterii nie jest w stanie odpowiedzieć Ci na pytanie z jakiego powodu Twoja ex partnerka postąpiła w taki a nie inny sposób. Nie sądzisz?