Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w drogerii rozmowa rekrutacyjna

Polecane posty

Gość gość

W przyszlym tyg mam rozmowe w sprawie pracy w drogerii. Nie mam zadnego doswiadczenia, to moja pierwsza rozmowa, do tego nie jestem calkowicie dyspozycyjna, praca apopoludniu mi nie odpowiada. Co odpowiadac na pyt typu: dlaczego chce pani u nas pracować? Dlaczego powinnismy pania wybrac? Nie skladam cv w miejscach w ktorych nie chce pracowac ale mimo to nie bardzo wiem jak odpowiedziec zeby bylo dobrze. Ze lubie ta firme, robie tam czesto zakupy? Lub ze jestem uczciwa, usmiechnieta, cierpliwa co moim zdaniem jest wazne u sprzedawcow?

Gość gość
jak sie ubierzesz?

Gość gość
Powiedz wprost ze nic lepszego do tej pory nie znalazlas a za cos trzeba zyc.

Gość gość
To sa standardowe pytania. Pimysl troche, jakis powod musial byc, ze ubiegasz sie o ta a nie inna prace. I pomysl co ty mozesz wniesc do tej pracy i jakue twoje cechy czynia cie atrakcyjnym pracownikiem.

Gość gość
Jesli nie masz zadnego doswiadczenia w handlu to strata czasu bo i tak cie nie przyjma. Firma utrzymujaca sie na rynku przez lata nie zatrudni nikogo z tzw.ulicy sory za okreslenie ale znam ten rynek od podszewki.

Gość gość
Ubiegam sie o ta prace bo po prostu lubie ten sklep, czesto tam jestem wiec widze ze ekspedientki sa mile, mam blisko i z tego co slyszalam nie ma problemu z ustaleniem godzin pracy. Nie wiem co moge wniesc. Przyjmuja tam rowniez osoby bez doswiadczenia. Wiem bo znajoma pracuje juz dlugo tam a nigdy wczesniej z handlem nie miala stycznosci.