Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety chcą zapłacić samym wyglądem za wygląd, kasę, poczucie bezpiecz

Polecane posty

Gość gość
Kobieta jest najlepszym przyjacielem mężczyzny, ale najwierniejszym – pies.

Gość gość
kretyn sam sobie odpisuje i myśli, że tego nie widać :D:D:D ten frustrat ciągle zakłada takie tematy i udaje sztuczny tłok

Gość Ekstreminacjakobiet
gość dziś Nie bądz taki pewny. Najlepsi przyjaciele mezczyzni to -Mieszko I, Bolesław Chrobry, Kazimierz Wielki, Władysław Jagieło, Zygmunt Stary. Potrafią nawet zostac k*****i ulicznymi zeby sie z nimi zaprzyjaźnic

Gość Ekstreminacjakobiet
gość dziś Czego sie nie robii, zęby prawdy nie pisac.

Gość gość
Kobieta to taki sam mężczyzna, tylko innej płci i głupszy

Gość gość
Smieszy mnie ze o kobietach mówi sie ze to ładna płec, musze przyznac ze w c***a to zrobiły cały świat. one nie są wcale takie ładne. One nakladaja od z***bania tapety i tylko tak wychodzi, pod tapeta skrywa sie inna osoba z innym charakterem inna twarza itd. w chwili kiedy kobieta zrobi makiaż i sie przyjży mówi sobie, moze w mawia zę jest kiims innym, to wariatki uwarzajcie na nie :D

Gość gość
Kobieta dziwna jest, głupi, kto ufa jej. Autor: Franciszek I papież

Gość gość
rzygac mi sie chce tymi d******* które nic nie robią oprocz dawania d**y kont na Su odlotach i roksie , walczenia o alimenty tak napraawde kase. Żeby jeszcze kuraw cicho siedziały to by nikt nie mówił jakie są. ale tak juz nie będzie niedługo kopalnia budowa zamiatanie ulic itd. po ruwną to po równą nie ma bata muszą harowac jak my, jak nie starcza sił to wiecej godzin i wolniej :D

Gość gość
Jaka kobieta wyszłaby na miasto, do pracy lub w gości BEZ MAKIJAŻU? No powiedzcie która... Chyba tylko taka, która nie ma kompleksów i lubi swoje naturalne piękno i kobiecy wdzięk, ale pozorując... kobiety to zakompleksione istoty, no jestesmy niestety. Gdybym była mężczyzną, najpierw chciałabym zauważyć co za ,,skarby" kryje pod tą misternie przygotowaną warstwą makijażu... Robię makijaż, lecz nie przesadny. Według mnie nadmierne używanie makijażu wręcz OBRZYDZA kobietę

Gość gość
Z makijażem czy bez ryczące padliny 25+ są paskudne a po przebudzeniu horror

Gość gość
Znam wiele kobiet które facet nie widział ani razu bez makijażu nawet one same to mówiły. To chore :D 0brzydoty. ja p*****le co za czasy każda sucz sie maluje bo boi sie pokazac siebie , osoby którą ktos kiedys stworzył . Mam rade panowie róbcie tak jak ja, zawsze gdy mam kobiete a miałem już kilka bo każda okazywała sie głupią szmata pusta i trzeba było zostawic , ale dobra kazcie im chodzic bez makijażu przez 2 tygodnie i jak normalnie beda funkcjonowac nie wstydzic sie nie peszyc nie denerwowac tzn, ze kobieta moze byc nawet dobra. Ale nie gwarantuje ze sie uda aż 2 tygodnie nawet 3 dni moga te chore c**y nie wytrzymac z rozdwojona jaźnia. Oczywiscie beda wam wmawiac ze wymaga tego mój pracodawca ha kolejna bujda , to tak jak pracodawca kazałby mi chodzic z wibratorem bo ładniej wygladam, pracodawca nie moze nakazac zebys chodziła z makijażem, to ich wymysł tylko. tak naprawde wstydza sie swojej twarzy i ciała. ?Nie wiem czy wiecie ale one całe jakimis chemikaliami sie oblewają od nóg do głów , czesta można na nad piersiami zobaczyc:D

Gość gość
a żeby było STRASZNIEJ ... na zdjęciach "bez makijazu" one też mają makijaż...hehehe tylko nie "sceniczny" Takzę nie wieszcie w zdjęcia które wam pokazuja i opis '' to z makiajzem kobieta ato bez '' bo na dwóch ma makijaż haha :D tak naprawde ich twarze są okropne a kobiet które od lat sie maluja jeszcze bardziej.

Gość DzonTravoltawielkiłeb
Zdarzyło mi się poprosić sąsiadkę o wodę utlenioną ok 6 rano , kiedy otworzyła drzwi zapytałem , czy ona jest w domu , nie rozpoznałem ,,wywłoki,,Pewnie do dziś ma do mnie uraz

Gość gość
photshop, makijaż, stylista, fryzjer i mamy seksbombę takie są kobiety i te w waszych domach też. k***a heheh pięknosci

Gość AnnaJoannaPanna
Mój mąż wyszedł na klatkę schodową ,bo była jakaś afera i wszyscy wyszli . Po chwili wrócił i mówi ,że sąsiad ma kochankę , ale jak mogła tak stać obok niego w szlafroku? Może się rozchodzi z poprzednią stwierdziłam i wyszłam sprawdzić .okazało się ,że to była żona ale bez makijażu i w szlafroku , hehee.A już miałam zapytać się jak zdrowie małżonki? Hehehe ale numer.

Gość JohnyBravo121212
Po kilkunastu latach stosowania tapet kobiety,kafeterianki będziecie wyglądały jak baba jaga bo skóra chce oddychać podczas gdy wy jej przeszkadzacie szpachlując mazidłami.Moja była piękna a teraz żeby nie ta szpachla strach...

Gość gość
Do książek dzieciaku! Chcą likwidować gimnazja i będziesz jeszcze bardziej zdziecinniały, będąc w podstawówce chłopczyku. Czy Twój tata lubi chłopców? Bo pewnie od niego masz takie wzorce.

Gość Kobietysąbrdzydkiebez makijażu
gość dziś Dopiero chcą, ja widze ze ty do gimnazjum nie chodziłas bo nie wiesz co to znaczy pisac na temat. A słyszałas ze chcą zlikwidowac sądy rodzinne ? i z czego będziesz żyła zużyta krowo :D

Gość gość
18:11 Ja, w przeciwieństwie do Ciebie chłopczyku skończyłam gimnazjum parę lat temu. A co do alimentów, to mój ojciec należy do tych ogarniętych 13%, które płacą na swoje dzieci.

Gość gość
gość dziś To wróć tam i naucz sie kultury i jak funkcjonowac w społeczenstwie by nie zotac d***** czyjas własnascia jak ty :D

Gość gość
18:22 Kultury, to powinien się nauczyć autor wątku, bo generalizowanie też nie jest dobre, to świadczy o bardzo wąskich horyzontach. A o mnie, to Ty się nie martw, bo planuję bardzo egoistycznie się realizować, a nie żyć z klapkami na oczach, tj. obrać jedynej słusznej drogi, jaką według wielu jest macierzyństwo, czy jeszcze śmieszniejsze podpisanie umowy (czyt. ślub) z jakimś facetem.

Gość gość
Jak temat się utrzymuje to dodam jeszcze jedno. Zapamiętajcie sobie panowie dobrze postawę kobiet w tym temacie, ponieważ tu pokazują to co właśnie w nich siedzi, gardzą słabością, problemami i tak samo będzie z nimi w realnym życiu, wszystko ok, a jak przyjdą problemy na faceta to taki właśnie będzie ich wewnętrzny monolog i uczucie. Sama pogarda. I tutaj macie dowód na to, jakie one są na prawdę, bo w realu możecie się przekonać o tym, jak przyjdzie co do czego. Widzicie po przezwiskach czym one gardzą, widać wyraźnie, że gardzą słabością i problemami. Ich wpisy na forum są dowodem na to, że nie można na nie liczyć w skrajnej sytuacji i każdy facet powinien poczytać to sobie za ostrzeżenie.

Gość gość
taka prawda

Gość Sanitas prawdziwa
A taki bałwan jak ty może organizować komuś czas i dać poczucie bezpieczeństwa? Ja bym zapłaciła wyłącznie za odcięcie ci netu, żebyś już nie pisał :D:D:D

Gość gość
Ale kto z tych ku/rew, korzysta, debilu, KTO? faceci -kur/wiarze :D Gdyby nie było popytu to nie byłoby podaży, proste.

Gość gość pychotka
kobiety sa leniwe a panowie rzadni seksu,ciagłego,bez tego nie moga funkcjonowac wiec my to wykorzystujemy,jak mun w łózku dogodze to chodzi szczesliwy i mam wszystko i to tyle,albo az tyle,i jest mi dobrze i jemu a tak podsumowujac dla faceta liczy sie tylko wyglad ,pupa,cyc,twarz,włosy,charakter jest na szarym końcu.

Gość gość
Dla kobiety też charakter jest na szarym końcu.